28-29 évesen jó és nem korai, első babát vállalni és szülni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 18:46
1/33 anonim válasza:
Az szerintem pont jó. Ne aggódj!!:)
2/33 anonim válasza:
Szerintem az már elég késő, de manapság ez a divat.
3/33 anonim válasza:
miért lenne korai? Én 26 évesen szültem. A 2.-nál leszek 34-35 az biztos. 31 vagyok most
4/33 anonim válasza:
Nagyon késő már. Addigra 33%-kal emelkedik a baba hajlamossága a genetikai torzulásokra ahhoz képest, amilyen hajlamosság a 20 éves korban szülő nők babáinál kimutatható. Más okokból is rosszabb későn szülni, de hát te döntöttél így.
5/33 anonim válasza:
A 4. baromsagot ir, ne hallgass ra. Egyaltalan nem korai, szerintem meg pont idealis.
7/33 anonim válasza:
A 4. válaszolónak a válaszom: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Viccet félretéve,tökéletes kor.Én például 34 éves "öreg róka" vagyok itt egynéhány kislányka szemében és még nincs gyerekem,mer' ezt dobta a gép!!!4 éve szeretnék amúgy,úgyhogy 30 évesen kezdtük el.Úgyhogy nem korai,mert így van időd akkor is ha véletlenül neked többet kell várni rá,bár én ezt nem kívánom senkinek.Minden jót neked!
8/33 anonim válasza:
# 7 Vaaaagy esetleg jól esik magad nyugtatni ezzel.
Azért azon a tényen ne vitatkozzunk már, hogy egészségesebb minél fiatalabban szülni.
9/33 anonim válasza:
gondolom neked van már vagy négy??Azért vagy ilyen nagy mellénnyel....
10/33 anonim válasza:
Kettő van. A feleségem fiatalon szült. A környezetemben a későn szülők gyerekeinél rengeteg probléma jött elő, allergiától kezdve autoimmun betegségig mindenféle dolog. Nem véletlenül prédikálom mindenkinek, hogy ne keserítse feleslegesen az életét, szüljön fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!