Mellső fali lepénnyel (esetleg túlsúlyosan) mikor éreztétek az első babát mozogni? 15+3 hetesen korai lenne?
Tegnap éreztem valamit a köldököm alatt úgy 3 ujjnyira, bal oldalon! Nem tudom mi volt, de szerintem Ő :D
100 kg vagyok és mellső fali a lepény mélyen tapadt meg... szerintetek?
Ti mikor éreztétek az első babát mellső fali lepénnyel?
Én nem tartom valószínűnek, hogy őt érezted, de persze nem is kizárt!
Nekem is mellső fali a lepényem, hatodik terhesség (tehát nagyon jól tudom, mit kell éreznem, a többedik terhességeknél hátsó fali lepénnyel már a 12. héten éreztem, viszont mellső falival csak 15-16. héten), és most 14+5 hetesen is bizonytalan vagyok, hogy őt érzem-e. Pedig én viszonylag vékony vagyok, de a mellső fali lepény nagyon sokat tompít. (Ikreket nyilván azért lehet így is hamarabb érezni, mert nagyobb helyet foglalnak, kvázi a méhlepény mellett is tudnak rugdosni.)
És ilyenkor még nem ér fel a méhed a köldök alatt 3 ujjnyi távolságig, szerintem inkább a belek mozgását érezhetted. Persze minden lehetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!