Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség első trimeszterében...

Terhesség első trimeszterében lehet hajat festeni? Nagyon korai terhességkor?

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
A hajfestéssel nem az a baj, hogy a fejedre kened, hanem az, hogy belélegzed a "gőzeit". Tessék szellőztetni, és nem beleszimatolni a tálba.
2012. nov. 30. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Szellős helyen lehet. Én mindkét terhességemnél 2 havonta festettem.

17hkm.

2012. nov. 30. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyiss ablakokat, és akkor lehet. Én nem mennék kis fodrászatba, ahol egy szobába egész nap be van zárva a fodrász és nincs semmi levegő. De otthon, nyitott ablakok mellett nem lesz semmi baj.
2012. nov. 30. 13:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Itthon szoktam festeni, hab állagú hajfestékkel. Ammónia nincs benne, de hidrogén-peroxid igen. Nagyon csúnya már a lenövésem. Még nem 100%-ék, hogy terhes vagyok, mert elvileg kedden kell megjönnie, de már egy hete fájdogál a hasam, feszül a mellem stb.

Aki egész terhesség alatt festette, az az első harmadban is?

2012. nov. 30. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, az első harmadban is festettem:)
2012. nov. 30. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen,lehet. Jól szellőztethető helységbe.

Én is festettem,már 5 hetesen,és azóta is. Minden trimeszterben. 3 havonta.

33 hkm

2012. nov. 30. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az ammónia miatt kell aggódni. Nekem szőkítve volt a hajam, de terhesen most kihagyom, csak melírcsíkokat teszünk, a fodrászom javasolta, ő mondta, hogy az ammónia nélküli festéssel nincs gond.
2012. nov. 30. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Erről nagyon megoszlanak a vélemények. Nekem a fodrászom mondta, hogy terhesen a haj sem úgy reagál, ahogy normálisan. Ha lehet, bírt ki festés nélkül vagy melírral.
2012. nov. 30. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet semmi bajotok nem lesz!!
2012. nov. 30. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!