Terhesség első trimeszterében lehet hajat festeni? Nagyon korai terhességkor?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 12:57
1/9 anonim válasza:
A hajfestéssel nem az a baj, hogy a fejedre kened, hanem az, hogy belélegzed a "gőzeit". Tessék szellőztetni, és nem beleszimatolni a tálba.
2/9 anonim válasza:
Szellős helyen lehet. Én mindkét terhességemnél 2 havonta festettem.
17hkm.
3/9 anonim válasza:
Nyiss ablakokat, és akkor lehet. Én nem mennék kis fodrászatba, ahol egy szobába egész nap be van zárva a fodrász és nincs semmi levegő. De otthon, nyitott ablakok mellett nem lesz semmi baj.
4/9 A kérdező kommentje:
Itthon szoktam festeni, hab állagú hajfestékkel. Ammónia nincs benne, de hidrogén-peroxid igen. Nagyon csúnya már a lenövésem. Még nem 100%-ék, hogy terhes vagyok, mert elvileg kedden kell megjönnie, de már egy hete fájdogál a hasam, feszül a mellem stb.
Aki egész terhesség alatt festette, az az első harmadban is?
2012. nov. 30. 13:07
5/9 anonim válasza:
Igen, az első harmadban is festettem:)
6/9 anonim válasza:
Igen,lehet. Jól szellőztethető helységbe.
Én is festettem,már 5 hetesen,és azóta is. Minden trimeszterben. 3 havonta.
33 hkm
7/9 anonim válasza:
Szerintem csak az ammónia miatt kell aggódni. Nekem szőkítve volt a hajam, de terhesen most kihagyom, csak melírcsíkokat teszünk, a fodrászom javasolta, ő mondta, hogy az ammónia nélküli festéssel nincs gond.
8/9 anonim válasza:
Erről nagyon megoszlanak a vélemények. Nekem a fodrászom mondta, hogy terhesen a haj sem úgy reagál, ahogy normálisan. Ha lehet, bírt ki festés nélkül vagy melírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!