Együttlét korai terhességnél lehet? 5hetes vagyok. Elsö baba. Szeretnék vigyázni rá.
Ha kell valami ürügy arra, hogy ne legyél együtt a férjeddel/élettársaddal, akkor erre felhasználhatod.
Egyébként meg nyugodtan lehet. Ha első, ha nem.
Az én dokim is azt szereti, ha 8-10 hetesen megyek először.
Nyugodtan szerelmeskedjetek! Ha valami történne a babával, az nem az együttlét miatt lenne! Ezt most tudatosítsd.
Ok, nem kell a méhszájat "döngölni", de minden mehet, ami jól esik!
3 gyerekes anyuka
én váltanék orvost..
Az én dokim azt mondta,hogy amíg nem vérzek szex közben addíg lehet csinálni!A páromnak pedig kikötötte,hogy én mondom meg mit és hogyan :)
Mi a baj a szexel a szex nem a mehedben tortenik a babat vedi a meh a mehszaj stb Nyugodtan szexelj kedvedre semmi bajod nem lessz tole.Ha valaki elvetel az soha nem a szextol van annak mejdnem mindig kromoszoma oka van vagy valami mas elvaltozas a magzatban.
Ha azt akarod tonkremenjen a hazassagod akkor az egesz terhesseg alatt ne szexelj. Tudtad a legtobb ferfi a felesege terhessege alatt csalja meg eloszor a feleseget?
Terhesseg termeszetes allapot normalis fiziologia dolog semmi veszelyes nincs benne nem kell magad betegnek tekinteni setalj sportolj dolgozz szexelj.
ÉN is ahhoz az orvoshoz jártam ,akit mindenki beajánlott,mert milyen kedves ,meg jófej,stb., tényleg az is volt,de a problémáimra legyintett egyet.Én tudtam,hogy nincs valami rendben a babámmal(túl kicsi volt),ő szerintem nem is vette észre (persze később másik orvos megmondta,hogy tényleg baj volt) ,szóval a baba meghalt a pocimba ,furán görcsöltem,de mindenre azt mondta,hogy nem baj.Ha nem kezdek el vérezni ,csak 6 hét múlva derült volna ki.Küretemet még ő csinálta és mielőtt kiengedtek volna, a vizsgálatra már úgy 'futottunk" szinte be hozzá sorba,mert neki még szülése lesz,meg minden.Szóval nem biztos,hogy a legfelkapottabb orvos a legjobb választás.Amit akartam tőle kérdezni,el is felejtettem,olyan gyorsan kellett kutyafuttában vetkőznöm meg öltözni,meg is lett az eredménye,vissza kellett mennem az ügyeletre 2 nap múlva,mert nem mondta el,hogy nem szabad csak feküdnöm,mert belém alvad a vér.Szóval ha ezt egy másik orvos nem mondja el,akkor lehet,hogy kikötöttem volna mégegy küreten!
Bocsi,nem a problémámmal akarlak zavarni,de csak azt akartam,hogy tudd,így is lehet járni azokkal az orvosokkal akikhez sokan járnak,de mindezt neked kell eldöntened!
Szerintem ha vérzel szex után,az bajt jelenthet és ne is csináljátok addig amíg egy orvos nem nézett meg.Ha nem tud fogadni a dokid,próbálj meg ezzel a problémával elmenni egy másikhoz,vagy hívd fel a dokid,vagy én felhívnám a nőgyógyászatot a kórházban.Hidd el,jobb félni,mint megijedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!