Mellső fali lepénnyel (esetleg túlsúlyosan) mikor éreztétek az első babát mozogni? 15+3 hetesen korai lenne?
Figyelt kérdés
Tegnap éreztem valamit a köldököm alatt úgy 3 ujjnyira, bal oldalon! Nem tudom mi volt, de szerintem Ő :D
100 kg vagyok és mellső fali a lepény mélyen tapadt meg... szerintetek?
Ti mikor éreztétek az első babát mellső fali lepénnyel?
2013. febr. 11. 19:02
11/17 anonim válasza:
96 kg vagyok, voltam, mellső fali lepény, 2. baba. 14 hetesen éreztem először, de utána volt olyan, hogy több napot kihagyott. Most vagyok 20 hetes és min. kétszer bejelentkezik. Tehát akár őt is érezhetted!
12/17 A kérdező kommentje:
:D Jaj jó lenne, és nálatok hogy volt, az első ilyen apró mozzanat után egyre gyakrabban éreztétek és erősebben?
2013. febr. 11. 21:06
13/17 anonim válasza:
Nem sajna, másfajta érzések is fognak még ezután jelentkezni. Lehet olyan is, hogy pl. egy hétig nem érzel semmit. Nekem kb. a 19. héttől kezdek erősödni, sűrűsödni, addig nem mindig lesz egyértelmű.
14/17 frászkarikaborsó válasza:
mellső fali lepénnyel de kifejezetten vékony testalkattal sokkal később kezdtem el érezni, talán a 17-18 hét környékén.
15/17 anonim válasza:
Viszonylag vékony testalkattal éreztem én is ilyeneket akkortájt, gyanús volt, de utólag azt gondolom, nem ő volt. Egy idő után egyértelmű lesz úgyis. Nekem a 17. héten már egyértelmű volt. (Igaz, menet közben feljebb vándorolt a lepény.)
16/17 A kérdező kommentje:
Szerintem Őt éreztem :D pár napja már rendszeresen érzem ugyanott :D
2013. febr. 15. 22:18
17/17 anonim válasza:
Egy korábbi válaszra reflektálva: simán lehet a méhe teteje 3 ujjnyira a köldöke alatt, én is pont 15+3 hetesen voltam utoljára nőgyógyásznál, és a köldököm alatt 2-3 ujjnyira tapintotta ki a méhem tetejét.
Egyébként én is érzem már a babámat pár napja, mondjuk én átlagos testalkatú vagyok, és hátsó fali a lepényem, de ezek a mocorgások nem lehetnek bélmozgások, a két érzés össze sem hasonlítható!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!