Miért ítélkezik mindenki ha meglát egy fiatal (18-20) lányt terhesen?
Több oka is van irigység,rosszindulatúság,pesszimista magyar hozzáállás,empátia,tolerancia hiánya.
sajnos nagyon jellemző manapság pláne ebben az országban.
21 éves voltam mikor a fiam született,ha ölni lehetne a nézéssel,már sokan megöltek volna.
Együtt voltunk a párommal majdnem 2 éve mikor megszületett,1 éve együtt éltünk,dolgoztunk a főiskola mellett,mégis kaptam a megjegyzéseket,hogy "15 évesen minek neked gyerek",mondta egy vadidegen néni nekem.Fiatalabbnak látszom ez igaz,most 24 vagyok jóindulattal 17-19 közöttinek néznek,mert ilyen az arcom.Szeretnek beleszólni más életébe,elmondom sok 30-35 évesnél jobb az anyagi helyzetünk,amit saját magunk értünk el,persze a szülők az elején segítettek pl 18 évvel fiatalabb öcsém babacuccait megörököltük,szüleim egy nem használt lakásába költözhettünk,amit önerőből újítottunk fel,mindenben számíthatunk rájuk pl elmentünk vizsgázni vigyáztak a fiunkra stb.Ma már diplomás,dolgozó fiatal felnőttek vagyunk,sokat köszönhetünk a szüleinknek,de nem nekik szültük,nem Ők tartanak el,nem Ők szerezték meg helyettünk a diplomát.Ne foglalkozz senkivel csak azzal aki neked fontos,mosolyogj az ítélkezőkre legyél vidám és boldog.
" majdnem 2 éve mikor megszületett,1 éve együtt éltünk"
Azért egy év után gyereket vállalni egy kapcsolatba tényleg nem túl sok idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!