Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ítélkezik mindenki ha...

Miért ítélkezik mindenki ha meglát egy fiatal (18-20) lányt terhesen?

Figyelt kérdés
persze itt nem azokra a felelőtlen parti...nőcskékre gondolok.engem is kinéztek emiatt mindenhonnan(18 vagyok 7 hónapos a babám)pedig nem is ismernek.mert fiatal vagyok?nálunk védekezés mellet jött(óvszer,esemény utáni).amúgy felelősségteljes vagyok,és jóval érettebb a koromnál.miért jó az ítélkezés?nem szeretnék vitát,csak érdekel!
2013. dec. 22. 15:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nekem szerencsém van, senki nem szólt le, nem nézett le nem ítélkeztek, inkább gratuláltak. bár tuti vannak "barátnőim" akik csak irigységből le se sz*rják :D de engem sem érdekelnek. Párommal nagyon is jól megvagyunk és lehet ez is böki a szemüket :D Akinek nincs azért irigy akinek van az meg visszasírja a terhességet mert szerette, de van aki szimplán csak rosszmájú.
2013. dec. 22. 19:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Több oka is van irigység,rosszindulatúság,pesszimista magyar hozzáállás,empátia,tolerancia hiánya.

sajnos nagyon jellemző manapság pláne ebben az országban.

21 éves voltam mikor a fiam született,ha ölni lehetne a nézéssel,már sokan megöltek volna.

Együtt voltunk a párommal majdnem 2 éve mikor megszületett,1 éve együtt éltünk,dolgoztunk a főiskola mellett,mégis kaptam a megjegyzéseket,hogy "15 évesen minek neked gyerek",mondta egy vadidegen néni nekem.Fiatalabbnak látszom ez igaz,most 24 vagyok jóindulattal 17-19 közöttinek néznek,mert ilyen az arcom.Szeretnek beleszólni más életébe,elmondom sok 30-35 évesnél jobb az anyagi helyzetünk,amit saját magunk értünk el,persze a szülők az elején segítettek pl 18 évvel fiatalabb öcsém babacuccait megörököltük,szüleim egy nem használt lakásába költözhettünk,amit önerőből újítottunk fel,mindenben számíthatunk rájuk pl elmentünk vizsgázni vigyáztak a fiunkra stb.Ma már diplomás,dolgozó fiatal felnőttek vagyunk,sokat köszönhetünk a szüleinknek,de nem nekik szültük,nem Ők tartanak el,nem Ők szerezték meg helyettünk a diplomát.Ne foglalkozz senkivel csak azzal aki neked fontos,mosolyogj az ítélkezőkre legyél vidám és boldog.

2013. dec. 22. 19:26
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

" majdnem 2 éve mikor megszületett,1 éve együtt éltünk"

Azért egy év után gyereket vállalni egy kapcsolatba tényleg nem túl sok idő.

2013. dec. 22. 19:31
 14/19 anonim ***** válasza:
engem ugyan igy itéltek / itélnek meg ... 20 éves vagy.. 3 hónapos a kislányom .. mindenki azt mondta hogy nem leszünk képesek felnevelni egy gyereket.. mi nem terveztük.. a jó öreg " megszakításos módszer " egyszer csak nem jött be (2,5 évig nem volt baj ) de vállaltul a felelősséget és igenis megtartottuk a babát és jobb körülményt tudunk neki biztosítani mint néhány idősebb család, van hitelmentes házunk.. autonk valamint minden amit csak egy lehet megadunk neki, engem is megitéltek de amikor látták hogy nem hogy tisztaság,egészség hanem még normális ruhák, jobbnál jobb dolgokat kap.. szóval aki itélkezik elmehet a fenébe :) mutasson fel többet és nincsen baj ;) persze beismeres hogy kevés ilyen van mint mi ( sajnos ) :)
2013. dec. 22. 19:56
 15/19 anonim ***** válasza:
* vagyok ( első sorba véletlen elirtam :( :)
2013. dec. 22. 19:56
 16/19 anonim ***** válasza:
becsúszott baba,szívemre teszem a kezem mindig használtunk óvszert,ilyen korán nem akartam babázni
2013. dec. 22. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:
12es voltam
2013. dec. 22. 20:37
 18/19 anonim ***** válasza:
14 es vagyok. mi szerintem felelőtlenek voltunk bevallom, igen igyvolt, de vállaltuk a feleősséget és nem öltük meg a gyerekünket hanem itt mosolyog a kiságyba :) imádom és a legjobb dolog ami történhetett volna :) igaz nem igy tevreztük és igaz nem a legjobb módszerrel védekeztünk. de mindent megteszünk hogy ő ennek ne érezze hatását , nem vagyok nagy hívő de igaz : Ember tervez Isten végez :)
2013. dec. 22. 21:02
 19/19 A kérdező kommentje:
én büszke vagyok arra,hogy van egy gyönyörű kisfiam,akit önerőből tartunk el.nekünk csak a kis fürdető kádat vette meg apukám,az volt az ajándéka.nem is kértem hogy vegyenek akármit is.mindenki azzal jött hogy mi lesz a szép alakommal.őszintén?nem érdekel.a hasam mint a zebra háta olyan csíkos,a melleim a szoptatástól mint két lógó tejeszacskó,de érte megérte.nem vártam hogy jajj a karierem,nem mentem abortuszra,meg sem fordult a fejemben.és 3 éven belül kistesót is szeretnénk :)
2013. dec. 23. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!