Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?
Az apuka mit szólt? Elhagyott. Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? Nem akartam hogy más szülők neveljék fel. A szüleitek hogy álltak hozzá? Először nehezen de később elfogadták. Az iskolát hogy fejeztétek be?Nem tudtam befejezni sajnos. Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg? Úton útfélen megállítottak, akár idegenek is hogy nem sül le a képemről a bőr?stb. Nagyon rosszul esett, jobb lett volna később szülni de hát így hozta a sors. Azóta van egy 2,5 éves kisfiam akit mindennél jobban szeretek a világon :) 19/l
2013. dec. 5. 12:29
2/5 anonim válasza:
Ja, és eltartanak a szüleid! Az iskolát be kellene talán fejezni, mert a gyest nem adják mindig szerencsére!
2013. dec. 5. 13:15
3/5 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen helyzetben, de ahogyan elolvastam a második hozzászólást úgy döntöttem írok: ha a szülők meg tudják tenni miért ne támogassák az ilyen helyzetbe került gyermeküket? Nekik is ajándék egy unoka. Még mindig jobb egy ilyen felfogású szülő, mint egy olyan, aki nem is akar, próbál megoldást keresni, hanem csak az abortuszt hajtja. És mi van akkor, ha egy terhes lány, akinek nincs más megoldása a szüleire támaszkodik? Ők nem idegenek, hanem a szülei. Megtörtént a dolog, a baba nem tehet semmiről. Később pedig találhat a lány magának egy megértő, kedves párt, aki őt is és a gyermekét is elfogadja.
2013. dec. 5. 15:21
4/5 anonim válasza:
Szia igaz én apuka vagyok de azért írok én is.
17 voltam mikor a barátnőm elmondta hogy terhes(ő is 17 volt). Hát elsőre megrémültem mert akkor még közép iskolásként máshogy képzeltem az életem. De hát ember tervez Isten végez. Nem is volt kérdés hogy ne tartanánk meg a babát. Hát a szüleink vegyesen reagáltak rá. De nem voltak olyanok hogy mondták miért voltunk ilyen felelőtlenek. Hát az iskola nehéz volt de szerencsére a szülés nyár elején volt így nem maradtunk ki az iskolából. Nekem nagy a családom és mindenki segített. egyszer a szüleim vigyáztak rá máskor az ő szülei a testvéreim, barátaim. De végig a lánynál volt a baba. Én sajnos még 2 évig nem lakhattam velük de nagyon sokat voltam ott. Minket egyáltalán nem bántottak miatta. Nem bántam meg és remélem ő se. Már vettünk egy kis lakást közel a szüleimhez elvégeztem az iskolát én dolgozok és már fél éve házasok vagyunk és van egy 2 éves gyönyörű lányunk. írj nyugotan ha bármit szeretnél még tudni. 19/f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!