Kismamák, anyukák akik télen szültek, vagy télen fognak szülni, mit vásároltak a babájuknak?
Nekünk nem volt ennyi minden, mint az 1. válaszolónak, nem is kellett, hiszen újszülöttről van szó, nem mászkáló kisbabáról.
Kesztyű nem volt, mert az overall olyan nagy volt rá, hogy a kezét védte, ráadásul kendőben hordtam, védve volt.
Harisnyája sem volt 6-7 hónapos koráig, nem volt rá szükség.
Amiben otthon volt télen: body, rugdalózó, zokni és egy hosszú ujjú felső, ha hűvösebb nap volt.
Amikor az utcára mentünk csak sapkát kapott és betettem a meleg overallba.
Nyakmelegítő, cipője se volt, de a kendő sokat számít mivel melegíti a testem, ha babakocsiztunk volna, biztos, hogy jobban felöltöztetem.
Hálózsákja az volt a kezdetektől, abban altatom mai napig, most múlt 10 hónapos.
Januárban szülök.
Bundazsák
3 tutyi cipő(ezek jó melegek is)
zoknik
vastag és vékony sapkák (hazahozatalhoz levegőztetéshez)
2 cérna sapi fürdés utánra
1 vékony kesztyű hogy ne karmolja ki magát
2 db harisnya (ha hidegebb lesz,még pluszba a rugi alá)
4-5 db hosszú ujjú body,2-3 db rövid u.
Majdnem ugyanennyi rugi,mert a hosszú ujjú rugi alá rövid u. bodyt fogok adni,a rövid u. rugi alá pedig hosszú bodyt
Van 4-5 kisnadrág és 4-5 db vékony pulcsi és pár vastagabb is.
Ugyan ezek a ruhadarabok vannak 62esben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!