Nyaron szulo kismamaknak miket erdemes vasarolni a babajuknak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt polyara,kis sapira es egyeb melegebb holmikra.Amugy junius 29-re varom a kicsimet es az utan meg ket meleg honap kovetkezik ezert kerdeztem.Elore is koszi a valaszokat.Mindenkinek jo babavarast!2009. jan. 30. 19:38
1/4 anonim válasza:
Hát ha a tavalyi nyarat vesszük alapul, akkor a legszélsőségesebb ruhatárra lesz szükséged. De alapból ha tényleg jó idő van akkor sok-sok body fog kelleni. A pólya jó meleg, nyáron előg egy pelussal, vékony takaróval betakarni a bábákat.
2/4 anonim válasza:
Én tavaly májusban szültem a babámat,és nem volt sok meleg cucca.Sztem március körül érdemes körül nézni,amikor már jönnek a nyári garnitúrák(Tesco,C&A,H&M).Fogtam a kelengye listát-a neten is találsz,nagyon praktikus dolog,érdemes magaddal vinned-és az alapján vásárolni.Én plüss dolgokat nem vettem,nem is tetszik,és melegnek is találtam.Kardigánt,vékony sapit,2 részes együtteseket(rövidet,hosszút),talpas nacikat,hosszú és rövid ujjú bodykat,polókat vettem.Az én babámnak nem volt és most sincs rugija,mert én nem szeretem.Remélem segítettem.Boldog babavárást.2 gyerekes anyuka
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Sokat segitett.Jo babavarast:)!
2009. jan. 30. 20:00
4/4 anonim válasza:
Szeritem főleg rövidújjú bodykat vegyél, s pamut vékony hosszú újjú,kezes lábas rugdalózókat. Plüssből is vehetsz 3-at, ha hűvösebb lenne, s 62-es méretet vásárolj, mert az sokáig jó, az 56-ost hamar kinövi, ha nagyon lógnak rajta a ruhát akkor is lehet venni párat, s sok 62-es is kisebb az átlagnál, azokat adod majd rá előbb. Ha szeretnél már vásárolgatni, ezekből most akciósan tuti találsz cora-ban, auchanban, ott jóminőségű, szép dolgok vannak, s most 1000 ft- átlagban.
Majd ha bejönnek tavasszal a nyári ruhák, akkor majd napozókat vehetsz neki, de főleg 100% pamutot, mert ha meleg lesz, nagyon bele tud majd izzadni a műszálasba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!