Elítélendő fiatalon,18-19 évesen családot alapítani és gyereket szülni?
Én általában elítélem, de persze vannak kívételek.
Én úgy gondolom, hogy ennyi idősen sok esetben nincs meg a megfelelő, anyagi és erkölcsi háttér. Ilyenkor ritka, hogy szülők valós szakmát szerezzenek. Nagyon gyakori, hogy előbb utóbb elkezdik egymást és a gyereket hibáztatni a saját nem az álamik szerint alakult életükért.
én érettségi után dolgoztam (sőt közben is) ,tanfolyamokat végeztem,több munkahelyem is volt mikor meginsmertem a férjem.Viszont nem volt meg az egy éves munkaviszonyom,mert váltottam többször munkahelyet és nekem fontos volt először ,hogy ez legyen,mert nem mindegy,hogy lesz-e pénzem terhesség alatt vagy után,amíg pici a baba.
Ha véletlen jött volna,persze megtartottam volna,de tervezetten így felelősségteljesebb.
Amúgy több is lett mint 1 év munkaviszony és közben megkerestük a pénzt a baba szobára,fürdőszobára,nappalira,amit a felső szinten megcsináltuk magunknak,így már van saját kis fészkünk és még maradt is pénzünk ha jön valami plusz kiadás.
Nem az életkor számít,hanem az,hogy pl. ne a nagyszülő tartsa el a gyereket,helyettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!