Mit lehet tenni abban az esetben ha a gyerek felnő és többszöri felszólításra sem akar elköltözni?
Van egy idióta testvérem, huszon évesek vagyunk, egy házban lakunk 3an, anyám, ő meg én. Én fizetem anyámnak a havi rezsit ami az én részem és csinálok a saját pénzemből havi 2-3szor nagybevásárlást,anyám elvált éd mióta fater nincs itt én tartom karban az egész portát, viszon a tesóm nem hajlandó semmit se fizetni maga után, mindig elb*ssza a pénzét, munkából hazajár és azt eszi ami itthon van, vannak olyan elektronikai eszközei is amivel ő sokkal több rezsit produkál mint más, anyám százszor elküldte már itthonról de le se sz@rja anyám fejét, szóba se áll vele, én meg már nem is beszélek vele mert ezmiatt multkor kishijján verekedős vitánk volt. Ez ügyben ez rendőrségi ügy vagy kihez lell fordulni ilyenkor hogy ezt a semmirekellőt kitessékeljék itthonról?
100%ban anyámé a ház
Felnőtt ember, dolgozik, szóval szerintem levágta 100%ban mi van már elsőre is.
Csak nem veszi őket komolyan.
Tök felesleges még egyszer a szájába rágni, csak fenyegetőzés meg mindenféle érzelmi játszma lesz belőle.
Választás elé kell állítani: vagy rendszeresen fizet, vagy húzzon el.
Diplomatikusan, de szilárdan.
"Látom nem értitek a dolgot, hiába van itt összepakolás meg ruha kidobálás meg zárcsere, visszajön"
Ha visszajön, megmondjátok neki hogy nem jöhet be, húzzon el. Ha kötekszik, rendőrt hívsz. Ha ez többször előfordul, feljelented zaklatásért. Tudom hogy a hátad közepére nem kívánsz egy jogi eljárást, de sajnos nincs más lehetőség.
Ha ketten élnék, eladnám a lakást, és vennék két kisebbet.
A ti helyzetetek más, és semmit nem tudtok tenni.
Egyébként miért nem TE költözöl el, hgogyha zavar ez az egész helyzet? Mert anyukádnak jól van ez így.
Azért nem eszik olyan forrón a kását.
Kitenni csak úgy nem lehet, ha oda van bejelentve. Az első mindenképpen az, hogy ki kell jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!