Anyukák, ti mit csinálnátok ha nem értenétek egyet a lányotok gyereknevelési módszereivel?
Én nem értem, pontosan mi ezekkel a problémád?!
Semmi durvát nem találtam a leírásodban és a gyereküket mégiscsak a közvetlen szülőknek van joguk nevelni.
Semmi olyant nem csinált, ami pl nekem elborzasztó lenne.
Az eltérő elveidet ajánlatos lenne megtartani magadnak.
Ebben mi volt számodra elfogadhatatlan?
Kánikula van, az almalé folt valóban gyorsan megszàradt, a gyereknek nem lett baja. A leesett játékot lemosta, nem koszosan adta vissza. Mit kellett volna még???
Az miért baj, hogy a vejed alszik, miután éjszakai ügyeletben dolgoznia kellett, és reggel ért haza?
Esküszöm, nem értem, hogy mi itt a probléma.
Egyébként, ha nem értenék egyet a gyerekem nevelési szokásaival, viszont nem veszélyeztetné vele a gyereket, akkor eröt vennék és megtartanám magamnak a véleményem. Az én sógornőm aztán tényleg nagyon gáz, lesz*rom módon neveli a gyerekét, amivel az anyósom nem ért egyet, sokszor mondja el nekem a véleményét a lányáról, de visszafogja magàt és nem szól bele. Egy-két alkalommal szólt, mikor tényleg olyan dolog volt, pl. mert kézben utaztatták a gyereket, nem akartak autósülést venni.
Szerintem semmi baj nincs avval, amit leírtál.
Nos, ha meg akarod őrizni a jó viszonyt, ne szólj bele. Én a magam részéről utálom, ha az anyám kéretlenül okoskodik, és mindent jobban akar tudni. Úgy látom, te is a lényeget nem tartod szem előtt. Az ő gyereke, ő dönt.
Ééés itt most mi is a baj? Az almaleves esetnél én is ezt csinálnám,nem fog halálra fagyni 41 fokban. A folt miatt szintén nem cserélnék neki ruhát,mikor sanszos,hogy úgyis bepiszkolódik ismét.
A játék meg ha meg lett mosva és törölve,miért is baj,hogy vissza lett adva? Dobták volna kukába? Vagy egyből dobjanak mindent fertőtlenítős vízbe? Mert a vegyszert nyalogatni egészségesebb? Nem értem,mi a baj,mivel nem értesz egyet....meg hol van az a pont a történetben,ahol elvileg nem vigyázott rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!