Anyukák, ti mit csinálnátok ha nem értenétek egyet a lányotok gyereknevelési módszereivel?
Hát én minimum szappannal megmostam volna a játékot
Tényleg??? Miért is nem csináltad? Ja, mert csak a segged mereszetted, míg a vejed kipihente az éjszakai melót, a lányod meg körbeugrálta a vendégeket. Neked annyi nem jutott eszedbe, hogy az unokáddal legyél.
Ugyan már! Nálam fertőtlenítősebb, féltőbb anyuka nem sok van, de én sem látok semmi veszélyeset abban, amit leírtál.
Nekem a homokózóba vizet hordtak és belefeküdtek, aztán ez rájuk száradt és úgy néztek ki, mint az agyagkatonák. A szájukba is jutott. Makkegészséges kamaszok.
Az almalés sztori meg csak a te görcsösségedről szól. Olyan vagy mint anyósom, a bugyiját is kivasalja, mert a ruha fontos, de a haja okádék zsíros.
Az meg, hogy apa teszi tisztába a babát, a XXI. században teljesen okés.
Szerintem te nem is az anyja vagy, hanem az anyósa, ezért akadhattál ki erre.
Inkább ne csinálj semmit. Én sem értek egyet a saját anyám módszereivel, függetlenül attól, hogy milyen emberré nevelt.
Megvolt a lehetőséged, hogy anya legyél, akadj le más gyerekéről de rohadt gyorsan, különben a családon kívül találod magad.
18-as, 20-as, mostohaanyám pontosan ilyen, mint a kérdező.
Mindenen csak problémázik, meg minden szr, amit csinálunk, ő a tökéletes, de soha egy szalmaszálat nem tenne keresztbe hogy segítsen, csak kívülról mondja az állatságait.
Öcsém kicsi volt, 8 éves, és a 32 fokban nem engedte medencézni, mert "megfázik".
Bmeg, a 4 éves unokahúgunk lazán pacsált benne, mert az ő édesanyja nem egy korlátolt idi.ta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!