Anyukák, ti mit csinálnátok ha nem értenétek egyet a lányotok gyereknevelési módszereivel?
Nem értem mit kellett volna tenni...
Leöntötte: ez van. Nem lehet mindig átöltöztetni, meg van törölve.
Leesett: le lett mosva. Nem kell azonnal fertőtlenítőért rohanni mert "talajjal érintkezett" -> le lett mosva vízzel.
Teljesen mindegy, mit csináltál volna te, ő nem te vagy.
Amúgy meg miért nem tehet tisztába az apja egy gyereket? Kapaszkodj meg, nálunk ezt kérni sem kell, alapvető.
Egyébként az is a baj, hogy adott neki játékot és ment segíteni?
Ha meg nem megy segíteni hanem mindkét szülőt leköti a gyerek akkokr az lett volna a baj, hogy "itt vagyunk de minek is ha a gyerek mindkét szülőt leköti, csak vele foglalkoznak, ez nem helyes".
Az isten mentse meg a szülőt az ilyen nagymamától.
Mi baja lett a férjének attól, hogy neki kellett tisztába tenni? Ő nem a szülője? És minek szappan minden szarra? Meg cserélgetni a ruhát egy folt miatt?????
Emberek, minek válaszoltok?
Nem igaz, hogy olyan buták vagytok, hogy nem esik le, ez ilyen tipikus provokatív kamukérdés.
#17: én is erre tippelek... Szinte kerestem, nincs-e meg az obligát szóközhiány... :-D :-D
Abszolút tipikus gumicsont kérdés, provokáció.
Ennyire hülye anyós nincs is. :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!