Anyukák, ti mit csinálnátok ha nem értenétek egyet a lányotok gyereknevelési módszereivel?
Szerintem is simán lehetséges.
Az én anyám is azt hiszi, mindent ő tud jobban, és ezek a mai anyák milyenek.
Nincs mindenkinek szerencséje ezen a téren. A kérdező lányának sem.
😂😂🤦♀️Aha aha, apukának kellett tisztába tenni.. Te jó ég, micsoda elvetemült szülőpáros..
Én amúgy nem hinnén, hogy ezt egy nagymama írta, azt már előbb elhiszem, hogy szokásos provokatív poszt a semmin.
Apukám mesélte, hogy mikor nagymamámékra hagytak egy hétre nyáron, nem voltam hajlandó megfürödni náluk. Úgy kaptak vissza piszkosan.
Na, én meg úgy emlékszem, sőt fotók is vannak róla, hogy állandóan vízben áztam nagyiéknál, kádban, lavórban, pancsolóban.
Kinek van igaza :)
Sajnos tényleg vannak ilyen emberek. Apósom pl. A saját gyerekeit úgy "nevelte", csoda, hogy életben maradtak, ő maga fittyet hány mindenre, ami kicsit is egészséges, vagy ésszerű lenne, de a gyerekeim nevelésében a szálkát is meglátja kb.
Kezeltesd magad kérdező, ha ez komoly kérdés. Vagy ha nem akarod, hogy a lányod megutáljon, akkor lakat a szádra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!