Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szóltam már többször is hogy...

Szóltam már többször is hogy kopogjon mielőtt bejön az ajtón. Velem van a baj? Inkább tűrjek míg itt élek?

Figyelt kérdés
Anyámmal élek egy másfél szobás panelban. Én lakom a nagyszobában,ő a kicsiben. Először normálisan megmondtam neki hogy az alapvető illemhez hozzá tartozik hogy kopogok mielőtt bemegyek valahová. Sűrű bocsánat kérések közepette ez tartott pár napig,kopogott normálisan,majd ugyanúgy kopogás nélkül jön be. Olyankor már ingerülten szólok neki,persze olyankor is én vagyok a hibás (Ő lakása,blablabla) Most is zavar,de már úgy vagyok vele hogy inkább nem szólok semmit. Néha direkt meztelen vagyok,de akkor sem zavartatja magát anyám. Ezek után inkább csendben tűrjek amíg itthon élek? Nektek volt erre valami módszer?
2022. dec. 28. 18:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
78%
Zárd az ajtót.
2023. jan. 12. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!