Miért baj a szüleim szerint ha egy idegennek megadom a telefon számom neten hogy rakjon rá pénzt? Már többször megcsináltam, de most lebuktam.
Figyelt kérdés
Csak 1500 ft-ról van pedig szó.#pénz #rakattam
2022. jún. 4. 08:39
1/29 A kérdező kommentje:
Milyen büntetésre számíthatok? Vissza kell utalnom az embernek a pénzt az biztos.
2022. jún. 4. 08:41
2/29 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon gáz. Koldus vagy ezek szerint. Én úgy elküldenélek a picshába, ha tőlem kérnél ilyet, ja, és kitenném a beszélgetést, hadd lássák az emberek, hogy milyen kis csöves vagy. Gondolom, Facebookon szoktál koldulni. 😂😂
3/29 anonim válasza:
Ha én lennék az anyád, most nem lenne telefonod.
4/29 anonim válasza:
És anyád szerint mi vagy, prosti vagy koldus?
Melyik a jobb?
5/29 anonim válasza:
Amúgy mi a jó abban, hogy feltöltik a kártyád? Tudsz ingyen telefonálni? Azt így is lehet, ott a viber meg ilyen hülyeségek. Én max a teveclubra tudnék datolyát venni, ennyiből azt se sokat. Tényleg mi értelme van ennek?
6/29 anonim válasza:
Mert ezzel lehet, hogy azt sugalod:"Nem tudom magamnak feltölteni, majd egy random ember előbb megteszi, mint ti!"
7/29 anonim válasza:
Szerintem a szülőket az zavarja, amit cserébe ad vagy ígér. Pucér fotók, stb.
8/29 anonim válasza:
Telefonos egyenleg terhere eleg sok mindent lehet csinalni. Pl szerencsejatekozni.
Ha ok onkent adtak, ellenszolgáltatás nelkul amivel nem is csaptad be akkor ez nem bűncselekmény. Nem kell visszaadni semmit.
9/29 anonim válasza:
Dehogynem bűncselekmény. Koldulni az utcán id
10/29 anonim válasza:
Dehogynem bűncselekmény.
Koldulni az utcán is bűncselekmény, nemhogy a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!