Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj a szüleim szerint...

Miért baj a szüleim szerint ha egy idegennek megadom a telefon számom neten hogy rakjon rá pénzt? Már többször megcsináltam, de most lebuktam.

Figyelt kérdés
Csak 1500 ft-ról van pedig szó.

#pénz #rakattam
2022. jún. 4. 08:39
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Milyen büntetésre számíthatok? Vissza kell utalnom az embernek a pénzt az biztos.
2022. jún. 4. 08:41
 2/29 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez nagyon gáz. Koldus vagy ezek szerint. Én úgy elküldenélek a picshába, ha tőlem kérnél ilyet, ja, és kitenném a beszélgetést, hadd lássák az emberek, hogy milyen kis csöves vagy. Gondolom, Facebookon szoktál koldulni. 😂😂
2022. jún. 4. 08:46
 3/29 anonim ***** válasza:
87%
Ha én lennék az anyád, most nem lenne telefonod.
2022. jún. 4. 08:56
 4/29 anonim ***** válasza:
90%

És anyád szerint mi vagy, prosti vagy koldus?

Melyik a jobb?

2022. jún. 4. 08:58
 5/29 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy mi a jó abban, hogy feltöltik a kártyád? Tudsz ingyen telefonálni? Azt így is lehet, ott a viber meg ilyen hülyeségek. Én max a teveclubra tudnék datolyát venni, ennyiből azt se sokat. Tényleg mi értelme van ennek?
2022. jún. 4. 08:59
 6/29 anonim válasza:
76%
Mert ezzel lehet, hogy azt sugalod:"Nem tudom magamnak feltölteni, majd egy random ember előbb megteszi, mint ti!"
2022. jún. 4. 09:04
 7/29 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a szülőket az zavarja, amit cserébe ad vagy ígér. Pucér fotók, stb.
2022. jún. 4. 09:20
 8/29 anonim ***** válasza:
85%

Telefonos egyenleg terhere eleg sok mindent lehet csinalni. Pl szerencsejatekozni.

Ha ok onkent adtak, ellenszolgáltatás nelkul amivel nem is csaptad be akkor ez nem bűncselekmény. Nem kell visszaadni semmit.

2022. jún. 4. 10:02
 9/29 anonim ***** válasza:
33%

Dehogynem bűncselekmény. Koldulni az utcán id

2022. jún. 4. 10:05
 10/29 anonim ***** válasza:
57%

Dehogynem bűncselekmény.

Koldulni az utcán is bűncselekmény, nemhogy a neten.

2022. jún. 4. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!