Miért baj a szüleim szerint ha egy idegennek megadom a telefon számom neten hogy rakjon rá pénzt? Már többször megcsináltam, de most lebuktam.
És mit adsz cserébe az 1500 Ft-ért?
Továbbá..ennyire nem tudsz telefonon történő pofázás nélkül élni? Gondolom, nem az elfelejtett házi feladat miatt hívod fel az osztálytársadat :)
Indulatoktól mentesen: ez irtó szánalmas, egyben elég veszélyes is. A legdurvább pszichopatákat vagy sunyi g€ciket tudod így magadra húzni. Senki nem osztogat pénzt ismeretlen gyerekeknek hátsó szándék nélkül. Pláne, ha lány vagy.
Sürgősen állj le, és főleg cserélj telefonszámot azonnal, tiltsd le őket, és ne vedd fel velük újra a kapcsolatot! Tűnj el a látóterükből, minél hamarabb!
Nem ismerjuk az egesz sztorit, de 9es 10es, megkerni valakit hogy toltse fel a telefonjat nem koldulas. A koldulas meg nem buncselekmeny. Nincs ilyen a btkban. Max csalas lehet ha anyagi haszonszerzes miatt valaki megteveszt. Pl iger neki valamit cserebe amit tudatosan nem teljesit. Ha csak megkeri a beszélgetőpartneret hogy feltoltene e a kartyajat az semmilyen torvenybe nem utkozik.
Feltoltened a kartyam 1500zal? Ha igen irj privit es adom a szamot.
Mit adsz cserebe? Punafotot vagy hasznald bugyit?
Iszonyat szanalmas vagy!🤢 Foleg igy, h te ebben semmi kivetnivalot nem latsz.
#19 szerintem nem csupan a semmiert.
A kerdezo valoszinuleg pucer kepeket kuld cserebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!