Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit csináljak a...

Szerintetek mit csináljak a párom gyerekével kapcsolatban vagy az egész helyzettel?

Figyelt kérdés

Kérlek ne iteljetek el nem könnyű igy se az egész.

4 éve vagyok együtt a párommal és 1,5 éve költöztünk össze.

Nem vagyunk mar mai csirkék, ő 53 éves, én 44 leszek.

A páromnak van egy felnőtt 27 eves lánya.

És itt kezdődik a történet. A paromnak született unokaja, 4 honapja. A lanyat meg 2 hete elhagyta a ferje.

Mivel nem volt hová mennie, beszélt a párommal hogy ide jönne egy darabig míg a készülő házukat el nem adjak. A párom ezt az én megkérdezesem nélkül hagyta neki.

Ad.1: Bosszant, hogy nem kerdezett meg.

Ad.2: tudja hogy nem rajongok a gyerekekért és így is.

De halljatok én ezt nem birom. Nem tudom elviselni a sirast, a vergodest. Eltűnt a saját szferam.

A lanyat se tudom már elviselni, folyamatosan panaszkodik, kotyvaszt a konyhaba, folyamatosan a gyereket ajnaroztatja a parom meg partner benne. Én még csak ulok és azon gondolkodom, hogy hova az istenben kerultem.

Nem tudom mit csináljak. Legszívesebben fognam a cuccom és lelepnek. De szeretem a parom, végre hosszú ido után talaltam valakit akivel egy hullámhosszon vagyunk és erre ez van. Megszakadna a szívem a szakítás miatt. De ezt így tovább nem tudom elviselni.

júl. 31. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
38%

Nem mondták el elegen az asszonysutyorgoban hogy undorító vagy??

És még csak nem is azzal van a baj hogy nem szereted a gyerekeket vagy hogy nehezmenyezed hogy nem kérdezett meg a párod.

Hanem azzal a nulla empatiaval és gonoszsaggal ami árad belőled. Plusz a stilusoddal.

1. Mi az hogy a gyerek vergődik? Mi az hogy "folyamatosan ajnarozza a gyereket, a párom meg partner benne"? Hát hogy merik a rohadékok szeretni?! Mi az hogy kotyvaszt? Főzni mer a rohadék, hát ez már több a soknál.

2. 4 hónapos gyerekkel rohadtul nem egyszerű ám egyedül, persze hogy nem az albérletet választja, hanem a szülői házat ahol az apja szívesen segít neki.

3. Attól hogy nem szereted a gyerekeket még ezt felfoghatnad, belekepzelhetned magad a helyzetébe. Nem körülötted forog a világ. Az apja pedig nagyon helyesen nem téged rak az első helyre.

aug. 2. 10:31
 62/63 anonim ***** válasza:
12%
Akkor te nagyon félreértettél sajnos. De én vagyok a buta, mert a "tűzhelyet" illetve a "családi tűzhelyet" idézőjelbe kellett volna tennem, mert férfiként nem tudod értelmezni a metaforát. A "családi tűzhely" a családi egység metaforája, egyáltalán nem a főzésre vonatkozik, ennél ez sokkal mélyebb érzelmi alapú dolog. Mivel te nem is értetted a kifejezést ez megint csak azt bizonyítja, hogy ez a nők előjoga. :D
aug. 2. 10:31
 63/63 anonim ***** válasza:
52%
Kérd vissza a pénzedet, és hagyd a fenébe ezt a nagypapit.
aug. 4. 22:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!