Szerintetek mit csináljak a párom gyerekével kapcsolatban vagy az egész helyzettel?
Kérlek ne iteljetek el nem könnyű igy se az egész.
4 éve vagyok együtt a párommal és 1,5 éve költöztünk össze.
Nem vagyunk mar mai csirkék, ő 53 éves, én 44 leszek.
A páromnak van egy felnőtt 27 eves lánya.
És itt kezdődik a történet. A paromnak született unokaja, 4 honapja. A lanyat meg 2 hete elhagyta a ferje.
Mivel nem volt hová mennie, beszélt a párommal hogy ide jönne egy darabig míg a készülő házukat el nem adjak. A párom ezt az én megkérdezesem nélkül hagyta neki.
Ad.1: Bosszant, hogy nem kerdezett meg.
Ad.2: tudja hogy nem rajongok a gyerekekért és így is.
De halljatok én ezt nem birom. Nem tudom elviselni a sirast, a vergodest. Eltűnt a saját szferam.
A lanyat se tudom már elviselni, folyamatosan panaszkodik, kotyvaszt a konyhaba, folyamatosan a gyereket ajnaroztatja a parom meg partner benne. Én még csak ulok és azon gondolkodom, hogy hova az istenben kerultem.
Nem tudom mit csináljak. Legszívesebben fognam a cuccom és lelepnek. De szeretem a parom, végre hosszú ido után talaltam valakit akivel egy hullámhosszon vagyunk és erre ez van. Megszakadna a szívem a szakítás miatt. De ezt így tovább nem tudom elviselni.
Nem mondták el elegen az asszonysutyorgoban hogy undorító vagy??
És még csak nem is azzal van a baj hogy nem szereted a gyerekeket vagy hogy nehezmenyezed hogy nem kérdezett meg a párod.
Hanem azzal a nulla empatiaval és gonoszsaggal ami árad belőled. Plusz a stilusoddal.
1. Mi az hogy a gyerek vergődik? Mi az hogy "folyamatosan ajnarozza a gyereket, a párom meg partner benne"? Hát hogy merik a rohadékok szeretni?! Mi az hogy kotyvaszt? Főzni mer a rohadék, hát ez már több a soknál.
2. 4 hónapos gyerekkel rohadtul nem egyszerű ám egyedül, persze hogy nem az albérletet választja, hanem a szülői házat ahol az apja szívesen segít neki.
3. Attól hogy nem szereted a gyerekeket még ezt felfoghatnad, belekepzelhetned magad a helyzetébe. Nem körülötted forog a világ. Az apja pedig nagyon helyesen nem téged rak az első helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!