Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit csináljak a...

Szerintetek mit csináljak a párom gyerekével kapcsolatban vagy az egész helyzettel?

Figyelt kérdés

Kérlek ne iteljetek el nem könnyű igy se az egész.

4 éve vagyok együtt a párommal és 1,5 éve költöztünk össze.

Nem vagyunk mar mai csirkék, ő 53 éves, én 44 leszek.

A páromnak van egy felnőtt 27 eves lánya.

És itt kezdődik a történet. A paromnak született unokaja, 4 honapja. A lanyat meg 2 hete elhagyta a ferje.

Mivel nem volt hová mennie, beszélt a párommal hogy ide jönne egy darabig míg a készülő házukat el nem adjak. A párom ezt az én megkérdezesem nélkül hagyta neki.

Ad.1: Bosszant, hogy nem kerdezett meg.

Ad.2: tudja hogy nem rajongok a gyerekekért és így is.

De halljatok én ezt nem birom. Nem tudom elviselni a sirast, a vergodest. Eltűnt a saját szferam.

A lanyat se tudom már elviselni, folyamatosan panaszkodik, kotyvaszt a konyhaba, folyamatosan a gyereket ajnaroztatja a parom meg partner benne. Én még csak ulok és azon gondolkodom, hogy hova az istenben kerultem.

Nem tudom mit csináljak. Legszívesebben fognam a cuccom és lelepnek. De szeretem a parom, végre hosszú ido után talaltam valakit akivel egy hullámhosszon vagyunk és erre ez van. Megszakadna a szívem a szakítás miatt. De ezt így tovább nem tudom elviselni.

júl. 31. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

A parom ajanlotta fel hogy en koltozzek ide. Az o munkaja ide koti, az en egy szobas lakasom eladtam.

Almomba se gondoltam volna hogy igy jarok hogy egy komplett csaladot kell kerulgetnem kitudja meddig.

júl. 31. 21:08
 32/63 A kérdező kommentje:
Nem beraktam a seggem mas hazaba. Ne forgasd ki amit írok.
júl. 31. 21:08
 33/63 anonim ***** válasza:
79%

Hát ha voltál annyira h*lye hogy egy férfi miatt eladtad a lakásod akkor vess magadra.

Hova lett a pénz?

Lehet venni egy új lakást és lelépni ha nem tetszik hogy mások családként is tudnak együtt élni ha a sors úgy hozza.

Normáliséknál ez alap dolog.

Mond el a zuradnak hogy mit érzel, hátha hamarabb dob ki

júl. 31. 21:12
 34/63 A kérdező kommentje:

Ad.1: Ebbol a penzbol sajnos nem tudnek masik lakást venni mivel egy picike kis lakas volt.

Ad.2: mivel a paromnak felnott gyereke volt nem gondoltam soha ilyen forgatókönyvre.

Ad.3: a penzembol adtam bele bőven a felújításra amit terveztünk a párom házába.

júl. 31. 21:14
 35/63 anonim ***** válasza:
56%

Soha ne mond hogy soha

Puszi pacsi jó éjt

Szívás...máskor gondolkodj felnőttként...🙂🙃🙈

júl. 31. 21:19
 36/63 anonim ***** válasza:
86%
Hát erre tényleg csak annyit lehet mondani, hogy szar ügy. A lány otthon van abban a házban. A párod örül neki hogy ott lakik. Megértem, hogy te nem. De nem tudsz mást tenni mint tűrni vagy lelépni. Egy szülőnek mindig a gyereke az első. Ez meg a párod lakása, nem sok szavad lehet benne hogy ki lakik ott.
júl. 31. 21:48
 37/63 anonim ***** válasza:
100%
Eső után köpönyeg, de jobb lett volna kiadni a saját lakásodat eladás helyett. Nagyobb összeget meg kár más lakásba befizetni felújításra, ha nem kapsz érte tulajdonrészt. Gyakorlatilag kisemmizted magad. Most nincs más választásod, mint tűrni vagy albi.
júl. 31. 22:22
 38/63 anonim ***** válasza:
72%
Szerinted egy hullámhosszon vagy valakivel, akinek utálod a gyerekét és még ennyit sem tudtok megbeszélni normálisan? Ez nagyon nem egy hullámhossz
júl. 31. 22:55
 39/63 anonim ***** válasza:
38%

Tehát az a bajod, hogy a nő a konyhában főz magára és nem tőled várja, hogy főzzél neki. Továbbá az, hogy a 4 hónapos babájával foglalkozik, szeretgeti.

Hát tudod, ha az élettársad helyében lennék, és megtudnám, hogy erről ez a véleményed, azonnal szakítanék veled.

Megoldanám a dilemmádat, hogy mit tegyél, az biztos.

júl. 31. 23:47
 40/63 anonim ***** válasza:
81%
Hát én is ugy gondolom, hogy másfél éve nagyon bátor döntés volt a lakásod eladni, kiadás helyett... miért gondoltad, hogy ez örökké tart? Beültél a nagy családi házba, mint a jól tartott felesegek, de látod, hogy arra sem vagy méltó, hogy megbeszéljenek veled egy ekkora horderejű dolgot... viszont ha nincs gyereked, könnyen mozogsz legalább, albi, építsd újra az életed egyedül.
aug. 1. 06:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!