Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit csináljak a...

Szerintetek mit csináljak a párom gyerekével kapcsolatban vagy az egész helyzettel?

Figyelt kérdés

Kérlek ne iteljetek el nem könnyű igy se az egész.

4 éve vagyok együtt a párommal és 1,5 éve költöztünk össze.

Nem vagyunk mar mai csirkék, ő 53 éves, én 44 leszek.

A páromnak van egy felnőtt 27 eves lánya.

És itt kezdődik a történet. A paromnak született unokaja, 4 honapja. A lanyat meg 2 hete elhagyta a ferje.

Mivel nem volt hová mennie, beszélt a párommal hogy ide jönne egy darabig míg a készülő házukat el nem adjak. A párom ezt az én megkérdezesem nélkül hagyta neki.

Ad.1: Bosszant, hogy nem kerdezett meg.

Ad.2: tudja hogy nem rajongok a gyerekekért és így is.

De halljatok én ezt nem birom. Nem tudom elviselni a sirast, a vergodest. Eltűnt a saját szferam.

A lanyat se tudom már elviselni, folyamatosan panaszkodik, kotyvaszt a konyhaba, folyamatosan a gyereket ajnaroztatja a parom meg partner benne. Én még csak ulok és azon gondolkodom, hogy hova az istenben kerultem.

Nem tudom mit csináljak. Legszívesebben fognam a cuccom és lelepnek. De szeretem a parom, végre hosszú ido után talaltam valakit akivel egy hullámhosszon vagyunk és erre ez van. Megszakadna a szívem a szakítás miatt. De ezt így tovább nem tudom elviselni.

júl. 31. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
87%

De mi a fenéért adtál pénzt más házának a felújítására? Miért??? Ezt soha nem fogom megérteni, hogy ilyet miért kell csinálni.

Most már keresztet vethetsz arra a penzre.

Sajnos innen neked kell költözni. Szerintem vegyél fel hitelt es vegyél lakást magadnak. De azt mar ne add el.

aug. 1. 06:42
 42/63 anonim ***** válasza:
36%

"miért gondoltad, hogy ez örökké tart? Beültél a nagy családi házba, mint a jól tartott felesegek"

Hormongőzben rengetegen nem képesek gondolkodni.A kérdezőnk sem egy előre gondolkodó ember,hanem a majd lesz valahogy típus.Lett is, csak ez meg nem fekszik neki.Azt gondolta, hogyha ő mint Gizi volt olyan kedves, hogy betette a seggét a máséba, akkor onnantól mindenkinek hozzá kell alkalmazkodnia, pláne ,hogy meggondolatlanul még a pénzét is befektette a házba.Nos, pofán csapta a valóság, hogy ez nem így működik.

aug. 1. 07:17
 43/63 anonim ***** válasza:
72%
Arra lennék kíváncsi, hogyha megkérdezte volna a véleményed a lány oda költözéséről, és a tiltakozásod ellenére is ott lenne, mi lenne a mostani kérdésed?
aug. 1. 07:30
 44/63 anonim ***** válasza:
26%

Komplett családot kerülgetned? Kedves kérdező, a te gyerekutálatod nem jelenti azt, hogy a párodnak is utálnia kell a sajátját meg az unokáját. Az meg, hogy a párod tudja, hogy nem tűröd a gyerekeket, nem jelenti, hogy kitiltja a házából a saját gyerekét unokástul. Ki vagy te ott szerinted?

Ne is haragudj, de ilyen személyiséggel nincs ott semmilyen hullámhossz. Remélem a kedves párodnak is ilyen nagy arccal mondtad el a véleményed a lányáról, aki “kotyvaszt” meg “áztatja magát” a házban, ahol felnőtt.

aug. 1. 07:53
 45/63 Grizesteszta ***** válasza:
76%

Kérdező, jól aludtál az éjjel? Nem sírt sokat a pici?

Egyébként hidd el, nem csúfolódom, nálunk is van a családban most ilyen apró, bár nem lakunk együtt, de tudom, hogy sokat sír és lényegében róla szól az anyuka élete, meg az apukáé is munkaidőn kívül. Szóval , normális az, ami nálatok történik a baba körül... Az más kérdés, hogy ez neked halál idegen( bár én se örülnék, ha hozzánk telepedne be az anyuka a fentebb említett bőgőmasinával, pedig én imádom őket)de elhangzott a kulcsmondat: a lány ki van borulva- szóval nem csak a pénz miatt, hanem érzelmileg is szüksége lehet az apja közelségére és ezt neked kellene tolerálnod. Ha meg nem megy, akkor:tipli. De van még egy kulcsmondat a szövegedben, miszerint mondtad a férfinek, de nem ennyire nyíltan és egyértelműen. Na, ez az, amit halál egyértelműen kell mondani, mert ettől várhatod azt, hogy ha a lány cseppet összeszedi magát, akkor mégis elköltözik albérletbe. Ha viszont ők ketten ezt állandónak tekintik addig, amíg a nő nem tud újat venni, akkor a helyedben bérelnék... mert ez még évek is lehet.

aug. 1. 08:05
 46/63 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, most már tényleg tökmindegy, de: Hiába felnőtt a gyereke, az bármikor előállhat, hogy a szülőnél köt ki. Nagyon könnyen lehet az a forgatókönyv, mint nálatok, sajnos.
aug. 1. 09:06
 47/63 anonim ***** válasza:
96%

Hát, kérdező, sajnos saját keserves tapasztalatot szereztél ennyi idősen: ha van sajátod SOHA ne add el, max ki, és más ingatlanára nem költünk, valamint gyerekes emberrel csak úgy állj össze, ha be tudod nyelni, ha a kölyke a nálatok köt ki, ha felnőtt, ha kamasz...

Ezek olyan alapok, amiket jobbak már korábban az eszükbe véstek, de ez neked már veszett fejsze...Ezen már kár vergődni.

Én a helyedben nagyon sürgősen elkezdenék lakást nézni, és venni, bármi áron. Ha nem kell, legfeljebb kiadod, de legyen hova menned. Ez neked nem élet, nem erre fizettél be, de azt is látnod kell, hogy itt sajnos neked nem osztottak lapot. Akár évekig ott lehet a lánya...

Ha van hely, akkor meg kész tények elé kell állítani a pasit (Ha párod a lányának tudna albérletet fizetni, akkor van pénze), hogy kell a pénzed, amit a lakásába öltél, mert te nem tudsz így élni, neked szükséged van a nyugalmadra, a lányának meg az apjára, ezt tiszteletben tartod, és addig külön lakva szeretnél lenni, amíg ez a helyzet fennáll.

aug. 1. 09:13
 48/63 anonim ***** válasza:
61%

Nálunk ez azt jelentené, hogy én elköltöznék albérletbe, ők meg éljenek együtt unokástól.

És nem azért, mert nem szívesen látom a mostohagyerekemet, meg az ő kisgyerekét, hanem mert a férjem annyira nem méltat, hogy MEGBESZÉLJE velem is, hogy Julika ideköltözne, nem probléma?

Nem annyi, hogy Julika ma becuccol gyerekestől én meg pislogok, hogy mi a f..?

aug. 1. 09:21
 49/63 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk az sem mindegy, mekkora a lakás.

A miénkbe pl jöhettek volna, mert van 3 hálószoba, ebből kettő az emeleten, két mosdó- szóval itt nem is zavarnánk egymást - annyi, hogy a konyha és a fürdőszoba lenne közös.

De ismerősék például egy 2,5 szobás lakásban élnek, na, oda még két ember életvitel-szerűen kizárt.

aug. 1. 09:27
 50/63 anonim ***** válasza:
96%
Úgy tűnik, te ott egy szobadísz vagy, legalábbis annak ellenére, hogy közös otthonotok van (ha nem is tulajdonjog tekintetében, de csak együtt éltek ott bakker, és akkor sem voltál tulajdonos, amikor rákötlötted a pénzedet), és a megkérdezésed nélkül kész helyzetbe állítanak, mintha ehhez neked az égvilágon semmi közöd nem lenne. Nekem ez lenne a fájó pont, hogy a te véleményed, a te megváltozott élettered nulla, azaz nulla tényező ebben az egészben. A párod úgy viselkedett, mintha szingli lenne. Ezt azért jó lenne megbeszélni, mert ok, a gyereke, minősített élethelyzet, de bakker...te is ott laksz, és nem szívességből. Ha tényleg így gondolja, hogy te csak valami nem is tudom, mi vagy, akinek itt nem osztottak lapot, akkor jobb is, ha elkezded szervezni az életedet, és megpróbálod visszakapni a régi életedet, meg a pici lakásodat.
aug. 1. 10:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!