Szerintetek mit csináljak a párom gyerekével kapcsolatban vagy az egész helyzettel?
Kérlek ne iteljetek el nem könnyű igy se az egész.
4 éve vagyok együtt a párommal és 1,5 éve költöztünk össze.
Nem vagyunk mar mai csirkék, ő 53 éves, én 44 leszek.
A páromnak van egy felnőtt 27 eves lánya.
És itt kezdődik a történet. A paromnak született unokaja, 4 honapja. A lanyat meg 2 hete elhagyta a ferje.
Mivel nem volt hová mennie, beszélt a párommal hogy ide jönne egy darabig míg a készülő házukat el nem adjak. A párom ezt az én megkérdezesem nélkül hagyta neki.
Ad.1: Bosszant, hogy nem kerdezett meg.
Ad.2: tudja hogy nem rajongok a gyerekekért és így is.
De halljatok én ezt nem birom. Nem tudom elviselni a sirast, a vergodest. Eltűnt a saját szferam.
A lanyat se tudom már elviselni, folyamatosan panaszkodik, kotyvaszt a konyhaba, folyamatosan a gyereket ajnaroztatja a parom meg partner benne. Én még csak ulok és azon gondolkodom, hogy hova az istenben kerultem.
Nem tudom mit csináljak. Legszívesebben fognam a cuccom és lelepnek. De szeretem a parom, végre hosszú ido után talaltam valakit akivel egy hullámhosszon vagyunk és erre ez van. Megszakadna a szívem a szakítás miatt. De ezt így tovább nem tudom elviselni.
Most erre mit lehet mondani?
Úgysem fogja kidobni a gyerekét unokástól.
Hat ez egy nehez helyzet. A te oldalad is ertheto, de ami biztos, hogy en se tudnam csak ugy nezni,hogy a gyerekem az utcara keruljon, raadasul egy csecsemovel.
Egy szulo nem tud csak ugy atlepni a gyereken altalaban, ezt nem varhatod el.
4
Engem mondjuk az zavarna, hogy nulla a magánszféra, mert ott egy harmadik felnőtt 7/24-ben, plusz egy 4 hónapos, aki azért nem csendben és némán éli a napjait
Oké, hogy nem szép, hogy nem kérdezett meg a párod, bár egy ilyen helyzetben van, ami nem kérdés.
Szerintem inkább veled vannak gondok.
Egy babával még szép, hogy úgy beszélnek, ahogy egy babával szokás, de ha te ezt nem bírod elviselni...
És igen, nehéz neki... gondold át, hogy milyen krízisben van.
Amúgy én a párod helyében, ha ilyen vagy úgy dobnálak, mint a fene. Nehogy már még cserben hagyja a gyerekét és az unokáját a legnagyobb szarban.
Oké, megbeszélhette volna veled, nem szép, hogy nem tette, de mit mondtál volna rá?
Kérdeztem a parom. Hogy megis kb ez meddig lesz igy. Nem tudja, amig a lanya meg a ferje el nem adjak a felkesz hazat és nagyobb penzhez nem jut. Egyedul alberletbe nem akar menni a lanya.
Mi zavar? Minden. Nem tudok rendesen aludni a ejszaka sir a gyerek. Reggel dolgoznom kell menni. A parom könnyen van, itthonrol dolgozik, nincs fix munkaido.
Hogy nem tudom elni az eletem ahogy eddig. Haza erek faradtan, de a parom olyat fozott amit a lanya szeret de en nem. Akkor allhatok neki. Vagy neki allnek, de ott kotyvaszt valamit. Megdzunt a magánszféram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!