Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit csináljak a...

Szerintetek mit csináljak a párom gyerekével kapcsolatban vagy az egész helyzettel?

Figyelt kérdés

Kérlek ne iteljetek el nem könnyű igy se az egész.

4 éve vagyok együtt a párommal és 1,5 éve költöztünk össze.

Nem vagyunk mar mai csirkék, ő 53 éves, én 44 leszek.

A páromnak van egy felnőtt 27 eves lánya.

És itt kezdődik a történet. A paromnak született unokaja, 4 honapja. A lanyat meg 2 hete elhagyta a ferje.

Mivel nem volt hová mennie, beszélt a párommal hogy ide jönne egy darabig míg a készülő házukat el nem adjak. A párom ezt az én megkérdezesem nélkül hagyta neki.

Ad.1: Bosszant, hogy nem kerdezett meg.

Ad.2: tudja hogy nem rajongok a gyerekekért és így is.

De halljatok én ezt nem birom. Nem tudom elviselni a sirast, a vergodest. Eltűnt a saját szferam.

A lanyat se tudom már elviselni, folyamatosan panaszkodik, kotyvaszt a konyhaba, folyamatosan a gyereket ajnaroztatja a parom meg partner benne. Én még csak ulok és azon gondolkodom, hogy hova az istenben kerultem.

Nem tudom mit csináljak. Legszívesebben fognam a cuccom és lelepnek. De szeretem a parom, végre hosszú ido után talaltam valakit akivel egy hullámhosszon vagyunk és erre ez van. Megszakadna a szívem a szakítás miatt. De ezt így tovább nem tudom elviselni.

júl. 31. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
95%
Én a helyedben keresnék albérletet és ha addig nem oldódik meg, lépnék. Nem éri meg, de ez a Te döntésed. :/
júl. 31. 19:50
 22/63 anonim ***** válasza:
94%

Én elmennék a helyedben. Végülis nem erre szerződtél.

Még akkor sem tudnám elviselni, ha csak a lány költözött volna vissza (úgy értem, ha nem lenne gyereke).

júl. 31. 19:51
 23/63 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem azért nem kérdezett meg, mert számított a véleményedre (nem akarod hogy jöjjenek), de a saját lányának mégse mondhat nemet és nem akart hisztit.

Engem is bosszantana a helyzet amúgy, főleg hogy a csaj a körülmények ellenére (nem fértek el rendesen) sem akar albérletbe menni, amit ráadásul fizetne a párod. Ha más nincs, költözz el te addig, amíg meg nem oldódik.

júl. 31. 19:55
 24/63 anonim ***** válasza:
94%
Én azt nem értem, miért jobb a lánynak nalatok, ahol idegen embert is kerülgetni kell, mint egy külön albérletben, ahol nyugiban lehetne a babával. Gondolom párod akkor is segítene neki mindenben.
júl. 31. 20:02
 25/63 A kérdező kommentje:

Ki van borulva, nem akar egyedul lenni, segitsegre van szuksege. Ezek amiket mond vagy hallok.

Ja meg hogy az a penz amit alberletbe menne inkabb tegyek félre hogyha majd eladjak a hazat és potolni kell akkor bele tudja tenni.

júl. 31. 20:11
 26/63 anonim ***** válasza:
45%

Ja hát biztosan te is szívesen lennél egyedül egy albiban idegen helyen kisbabával, amikor a párod, akivel azt a babát együtt vállaltátok, elhagyott éppen.

A csajnak talán emellett még szülés utáni depressziója is van, ami nem gyerekjáték és nem, nem vennéd észre. Rajtam sem látszott sokáig.

A párod háza, a párodnak pedig a gyereke lesz az első mindig, akár tetszik ez neked, akár nem.

Kotyvaszt a konyhában meg áztatja magát a kádban? Ember, ő tulajdonképpen otthon van, ott nőtt fel. Hatalmas trauma érte ezek szerint, amit időbe telik feldolgozni.

Ha ennyi empátia sincs benned, akkor nem is értem mit bír benned a párod. Oké, együtt laktok. De ha te nemet mondtál volna, akkor mi van? Nem fogja magára hagyni a gyerekét a bajban, csak mert neked nem tetszik a dolog.

Nem tudsz aludni, mert a kisbaba sír? Hát igen, a gyerekek ilyenek. Menj addig albiba, fizettesd a pároddal.

júl. 31. 20:23
 27/63 anonim ***** válasza:
52%

Egyértelmű hogy a saját házamba a gyerekem szó nélkül jöhetne bármikor bármennyi időre.

Ha te másképp gondolod akkor remélem nincs gyereked...egy család elvileg erről szól.

Lépj le, mindenkinek jobb lesz

júl. 31. 20:42
 28/63 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem. Nem akartam soha gyereket, nem szeretem oket. Ezt a parom nagyon jol tudja viszont.
júl. 31. 20:46
 29/63 anonim ***** válasza:
60%
Nem osszekoltoztetek, ahogy irod, hanem bekoltoztel a parod csaladi hazaba. A lany tulajdonkeppen haza ment az apjahoz, aki szeretettel fogadta a kozos csaladi hazukba. Valoszinu remekul ereznek magukat egy fanyalgo idegen nelkul.Talan mar nem kell sokaig fanyalognod, szevedned, meltatlankodnod a hazatert lany miatt. Apa valasztan fog es o is a sajat eletet akarja elni a sajat hazaban a sajat lanyaval es sajat unokajaval.
júl. 31. 20:48
 30/63 anonim ***** válasza:
42%
A kérdező sem "ellett" mégis berakta a segg*t más házába. Semmi keresnie valója ott a tulajdonos gyerekével szemben...
júl. 31. 21:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!