Kötelező elmennem édesapám temetésére?
A végtisztesség kívánná meg...
Temetések menetéről (jogszabályairól stb ) a kegyeleti kiadványban tájékozódhatsz, letölthető, gugli megtalálja.
#9 Nem viselkedett mocskosul! Itt az anya volt az aki önkényesen úgy döntött hogy megtartja a gyereket.
A kérdésből lejön hogy nem tervezett terhesség volt, ilyenkor az lenne az alap hogy elveteti, és nem pedig megpróbálja ráerőszakolni a gyereket az apára..
#12 azért az "apa" hibás,ha nem akar gyereket miért nem huzott gumit.
Egy gyerekhez 2 ember kell.
A megtartása pedig közös döntésnek kéne lennie.
Itt mindenki hibás volt.
Nem az az alap, hogy elveteti!
Dönthet úgy, hogy megtartja HA egyáltalán megmarad (terhességek harmada - fele vetéléssel végződik), ha meg már sikerül világrahozni, és mégsem tartaná meg akkor adja örökbe!
Bárki lemondhat a gyerekről, semmi sem erőszak!
Sokan állnak sorba gyerekért akiknek sajnos nem jön össze...
#13 "ha nem akar gyereket miért nem huzott gumit."
Mert amelyik nő tablettát szed, az hülyének néz hogy miért akarok ennek ellenére gumit húzni..
Mert hogy nem azért szedi a tablettát hogy aztán gumiba szeretkezzen.
Ha meg azt mondom hogy "jó oké, akkor ne használjuk!" Onnantól kezdve arra vagyok utalva hogy vajon ő szedi e rendesen a tablettáit..
Ha meg véletlen nem és teherbe esik, majd az akaratom ellenére megtartja, akkor én leszek a gyökér hogy miért nem húztam óvszert..
Az ismerős foglalkozzon a saját dolgával. Ha sose láttad minek mennél el a temetésre
Amúgy gondolom, a temetési költségekbe is várják, hogy beszállj, de arra csak akkor kötelezhetnek, ha örökölsz is valamit
Én se mennék...
Neki már úgyis mindegy, az ismerős kedvéért meg biztos nem csinálnék olyat, amihez nincs kedvem.
Ha meglesz az időpont, akkor mondd meg, hogy dolgoznod kell aznap, a karriered számodra nagyon fontos...
Anyukádat viszont én sem értem, miért menne el?
Mondjuk nem is értem az egész szitut: apud még születésed előtt lelépett, sosem láttad, de van közös ismerősötök azóta is, aki most a temetést intézi, téged meg odahív?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!