Ha a szüleim állandóan ledagadtoznak, miért szólnak le ha mozgok?
Egyik percben túl nagy a valagam, ne zabáljak annyit. A másikban meg tömni akarnak mint egy libát.
Igen ők is dagadtak.
A kérdés alatt összegyűltek a fatphobicok. 🥲
De tényleg nincs veled baj kérdező!
"összegyűltek a fatphobicok"
Meg az egészségphobicok.
Tartod a kapcsolatot a szüleiddel meg a nagyszüleiddel? Ha igen, nem látod rajtuk, hogy mennyire megnehezíti az életüket a túlsúly (ha van nekik) (főleg ilyenkor, amikor még kánikula is van mellé - de egyébként időjárástól függetlenül)? Nem gondolod, hogy érdemes lenne elkerülni a sorsukat, ha lehet? Azt hiszed, aki túlsúlyos, és 60-80-100 évesen fáj a térde, bokája, dereka, stb., annak egyik napról a másikra fájdult meg, mégpedig csak azért, mert elérte a 60-80-100 éves kort? Hát nem. Úgy kezdte, mint te: csak legyintett az első 5-10-20 plusz kilóra - aztán most meg nyög.
Az anorexiás lassan 80 éves nagymamámnak is fáj a térde, bokája és dereka. Szóval ez nem valami univerzális kövérségi mutató. 🤷🏼♀️
Én próbálkozom évek óta, de úgy sem tudok lefogyni csont és bőrre. A testmozgás csak egy nyűg, enni meg imádok, szóval a koplalás sem valami könnyű dolog így. Csak a cukorbetegségtől mrg a minden más hozzájárójától félek, így emiatt muszáj vagyok visszafogni magam. Képtelen vagyok szúrni magam. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!