A szüleim állandóan azzal csesztetnek, hogy kövér vagyok. Mit tegyek?
Leszögezném felnőtt 35 éves nő vagyok, férjnél vagyok, és nem vagyok kórosan elhízott sem, 10-12 kg súlyfelesleg van rajtam, tehát azt sem mondhatjuk, hogy a nyakukon ragadtam, és férjhez sem tudtak adni mert olyan kövér ronda lányuk lennék!
Az utóbbi 4-5 évben valóban nem vagyok már olyan csinos, de mivel alacsony vagyok mindíg is vastagabbnak tűntem sosem voltam sajnos nádszál vékony!
Elköltöztem otthonról 20 évesen más városba és évente 2-3szor megszoktam őket látogatni. Az utóbbi években már semmi kedvem nincs hozzájuk elmenni, mert még szinte le sem szállok a vonatról már kritizálnak milyen kövér vagyok. Állandóan ezt kell hallgatnom és már elegem van ebből, unom!
Ami a vicc az egészbem anyám világ életében sokkal kövérebb volt tőlem, rajta konkrétan minimum 30 kiló felesleg van! Természetesen mai napig azt hallgatom tőle, hogy ő fiatal korában milyen vékony volt, 38 kilo blabla.... Ez egy hatalmas nagy kamu ugyanis 20 évesen szült, és már egész kis koromtól mióta az eszemet tudom kövér volt, plusz láttam a fiatalabb kori fényképeit ott is vastag volt!
Ha ő mindig is kövér volt, és apám az anyámat sosem cseszteti miatta, akkor ők engem miért szidnak folyton emiatt? Nem veszik észre, hogy teljesen bántó és már sok a viselkedésük.
Már azt is hozzám vágták, hogy biztos azért nincs gyerekem sem mert kövér vagyok, meg majd jól elhagy a férjem egy csinosabbért.
"Leszögezném felnőtt 35 éves nő vagyok,..."
Aztán szépen lassan kifejted, hogy miért is viselkedsz egy nagyra nőtt gyerekként. Aki annyira kihangsúlyozza, hogy ő mekkora felnőtt, annak általában az ellenkezője igaz.
Lehet, hogy ennyi idősen ideje lenne már leválni a szülőkről, mint az ebbe a topikba irogatók 90%-nak. De ez csk egy tipp.
7-es, 8-as szövegételmezés látom nem megy!
20 éves korom óta nem lakok velük, évente 2-3szor találkozok velük!
Nem fizikai leválásról beszéltem, te szerencsétlen, hanem lelkiről. Költözhetsz te Ausztráliába is, ha mentálisan képtelen voltál leválni róluk, mert a jelek szerint képtelen voltál.
A sikerült volna, eleve meg sem született volna ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!