Állandóan csesztetnek az osztálytársaim, már nem bírom! Mit tehetek ellene?
Folyamatosan az megy, hogy Tibi így, Tibi úgy. Van pár gyerek, akiről tudom, hogy drogozik, meg is látszik rajta és ők, emg még szinte az egész osztály úgy jön ,hogy Mivan Tibiiiiiiiiiii???? Így elnyújtva. Meg állandóan teledobálják a kapucnimat zsebkendővel. És olyan szemetek, hogy rám fognak akkora hülyeségeket, amiknek még a létezését se hiszi el a tanár, de egyből engem vesznek elő. Meg sokat vagyok mostanában beteg, és teljesen normális, hogy 1-2 hetet hiányzok egy tél alatt, de náluk, egyből az megy, hogy az ofőnek azt msélik ,hogy Ja, ő mondta, hogy azért nem jön, mert nem akar dogát írni. És tudja az ofőm, hogy beteg vagyok, emrt anyám felhívta. De amikor meg az ofő mondja, hogy hagyjátok béként, akkor meg azért piszkálnak, hogy jajjj kislány tanárnéni megvéd. Ja és nem kértem az ofőtől semmit. Meg a hátam mögött melegnek tartanak.
Arról nem beszélve, hogy hülyének állítanak be minden tanár előtt, pl ilyenekkel. Ofő kérdezi, hogy miért nem beszélgettek vele? (velem) Mondják, hogy hát azért, mert ő senkivel nem beszélget, mindenkit utál, soha nem akar semmiben együttműködni. ezt mind a hátam mögött, amikor pl beteg vagyok. Amikor meg ugye engem kérdez az ofő, akkor mondom el az igazságot. Beszélgeténk én, csak elküldenek, mondják, hogy menjél máshova rontani a levegőt. Értitek? Ilyen szemetek. Annyira ideges vagyok az iskolában. És ez már a 3. iskola. Mindenhol ez megy?
Szia!
Olyan értelemben mindenhol ez megy, hogy minden osztályban és minden suliban vannak olyanok, akik megpróbálnak kipécézni maguknak valakit. Ez rossz, de a tanárok komoly elhatározása nélkül nem lehet ellene mit tenni.
Tüneti kezelésként valahogy azt kéne elérni, hogy ne téged bántsanak. Gondolj bele, hogy miért mindig te vagy a célpont. Egy barátod sincs, akitől megkérdezhetnéd, miért téged céloznak? Esetleg az iskolapszichológussal is elbeszélgethetsz, hátha tud mondani valamit.
Ettől még ők a fa...opók, de téged mégis valahogy meg kellene védeni, mert hosszú távon ártani fog, ha marad ez a helyzet. Titokban az ofőhöz is odamehetsz, ha ő amúgy támogat. Mindenképp mondd el neki azt is, hogy legyen diszkrét, mert már bántanak azért is, hogy ő véd meg téged, és mondd el neki, hogy kik a főkolomposok. Azért neki vannak eszközei, hogy elvegye az illetők kedvét a zaklatásodtól.
Ha pedig már nem leszel a középpontban, akkor a normálisak ki fogják dugni a fejüket a fűből és remélhetőleg barátaid is lesznek...
Harom iskoladban utalnak es kozositenek ki.
Nem gondoltal meg ra, hogy veled van a baj? Intelligens valoszinuleg nem vagy tulzottan, mivel nem tudsz helyesen fogalmazni. Hianyzol a sulibol heteket, ez alapjan megint ki tudnak szurni. Gondolom hamar kiborulsz, erzekeny vagy(mint egy kislany), ismet egy jo ok.
Szoval igen. Keresd magadban a hibat es valtoztass. Mert egy helyen meg elhiszem, hogy kifognak, de ha mar a harmadikon is, akkor az bizony nem veletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!