Állandóan csesztetnek az osztálytársaim, már nem bírom! Mit tehetek ellene?
Folyamatosan az megy, hogy Tibi így, Tibi úgy. Van pár gyerek, akiről tudom, hogy drogozik, meg is látszik rajta és ők, emg még szinte az egész osztály úgy jön ,hogy Mivan Tibiiiiiiiiiii???? Így elnyújtva. Meg állandóan teledobálják a kapucnimat zsebkendővel. És olyan szemetek, hogy rám fognak akkora hülyeségeket, amiknek még a létezését se hiszi el a tanár, de egyből engem vesznek elő. Meg sokat vagyok mostanában beteg, és teljesen normális, hogy 1-2 hetet hiányzok egy tél alatt, de náluk, egyből az megy, hogy az ofőnek azt msélik ,hogy Ja, ő mondta, hogy azért nem jön, mert nem akar dogát írni. És tudja az ofőm, hogy beteg vagyok, emrt anyám felhívta. De amikor meg az ofő mondja, hogy hagyjátok béként, akkor meg azért piszkálnak, hogy jajjj kislány tanárnéni megvéd. Ja és nem kértem az ofőtől semmit. Meg a hátam mögött melegnek tartanak.
Arról nem beszélve, hogy hülyének állítanak be minden tanár előtt, pl ilyenekkel. Ofő kérdezi, hogy miért nem beszélgettek vele? (velem) Mondják, hogy hát azért, mert ő senkivel nem beszélget, mindenkit utál, soha nem akar semmiben együttműködni. ezt mind a hátam mögött, amikor pl beteg vagyok. Amikor meg ugye engem kérdez az ofő, akkor mondom el az igazságot. Beszélgeténk én, csak elküldenek, mondják, hogy menjél máshova rontani a levegőt. Értitek? Ilyen szemetek. Annyira ideges vagyok az iskolában. És ez már a 3. iskola. Mindenhol ez megy?
Hasonló helyzetben voltam, mindig minden hol én voltam/vagyok a "fura srác", mert enyhe autizmus spektrumzavarom van. Szerencsére ezt nem diagnosztizálták, a fene sem akar SNI-s/BTMN-es lenni.
Engem általánosban 4. után rögtön elvittek egy nyolcosztályos egyházi iskolába. Ez segített, mert habár sosem volt egy csúcs gimi (most sem az), de nem voltak drogosok, nem voltak c-k, lelkészi ajánlás kell, tehát viszonylag kulturált volt a társaság.
Nem tudok mit javasolni, de ha nagyon nincs más lehetőség, tényleg próbálj meg egy egyházi iskolát.
Írtad, hogy már 3 suliban kiutáltak, tehát neked lehet egy sajátos jellemed/jellemhibád, de az írásod alapján nem tűnsz annyira vészes esetnek. Inkább válts iskolát, minthogy lelkileg teljesen tönkremenj. Megmondom neked, te sehol sem leszel egy nagy kedvenc, valószínű sehol sem lesznek nagy baráti társaságaid, de az intelligensebb ember max legyint rád/elküld egyszer a francba ha hülye vagy, nem fogja az egész napot a te bactatásoddal eltölteni.
Velem volt olyan, hogy 10 ci-gány üldözött, ott aztán "végiggondolhatom mi velem a hiba", meg "kiüthetem a legnagyobbat".
35 kilós magyar gyerek vs 10 db 50 kg-os féldisznó...
Vagy. A gimiben volt egy srác aki állandóan rámszállt (hasonlóan auti volt, mint én, szították), én nem láttam át, hogy ellenem van szítva (meg az osztálytársak hátulról biztattak engem, hogy verjem meg. Na igen.), így hát cselekedtem. Rendszeresen egymásnak estünk, egymás könyveit trancsíroztuk szét, utáltuk egymást.
Aztán hatodikos koromban állandóan eljátszotta velem, hogy 0.0005 km/h tempóval ment előttem végig az utcán, nem engedett haladni. Még el is sírtam magam, meg anyámat hívtam hogy mi legyen.
Aztán a végén előjött belőlem az őrült... Lelöktem a lépcsőn az aluljáróban... 3 lépcsőfokot esett, de szerencsétlen esetben meg is halhatott volna... Azt a szempárt, amivel utána farkasszemet néztem, azt a döbbenetet, azt a felismerést, hogy "úristen ez nem normális" (mármint én nem vagyok normális), sosem felejtem el. Sokkal rosszabb vége is lehetett volna.
Kb pont ezután, még 1-2 évig (amíg felbomlott az osztály) ímmel-ámmal bactattak, de engem egyre kevésbé érdekelt, meg az egész ellenségeskedésnek az intenzitása is csökkent.
... Na szóval, arra akarod rávenni a kérdezőt, hogy kezdjen el verekedni? Széllel szemben nem lehet h-zni! Ha teszem azt csak 3 ember van ellened, te aztán rázhatod az ökleidet, keménykedhetsz hogy te "nem picsogsz"!
Ott nem mész semmire!
Mindezt mondom úgy, hogy tanultam harcművészetet (már régen, elfelejtettem már..).
Persze van az a helyzet, amikor az ember úgy van vele, hogy "b@@@szok rá, lehet úgyis meg leszek verve mert öten vannak ellenem, mostmár ígyis-úgyis mindegy, akkor már kiállok magamért...", de ezt szeretnénk elkerülni. Ne kerüljön a kérdező ilyen helyzetbe! Meg úgy senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!