Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám állandóan az agyamra...

Apám állandóan az agyamra megy, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apám mindig is olyan ember volt, aki azt hitte magáról hogy ő mindig tudja mi a helyes, meg mi jó nekem.

Állandóan beleszól mindenbe amit csinálok. Ha bulizni akarok menni 22-évesen, akkor ne menjek mert belém köt valami kábítószeres.

Ha meleg van bent télen, akkor ki nyitja az ajtót mert ő a hideget szereti.

Ha festi anyám a ház falát, akkor legyen zöld mert hát az a legszebb szín a világon.

Egyszerűen úgy érzem minden róla szól, nem tudom miért nem fogadja el azt hogy már felnőtt ember vagyok, akkor megyek ide oda amikor szeretnék, ne kérdezze meg folyamatosan hogy merre voltam mit csináltam, piát ittam stb. Jó tudom hogy mégis csak az apám, de már olyan szinten csinálja hogy mindig az idegeimre megy. Mit tegyek?

22F

jún. 1. 20:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Elkell költözni. Az én apám más dolgok miatt volt problémás és csak a költözès oldotta meg. Most is az, amikor haza utazok egy hétvégére sokszor kicsinál. Attól szeretem de nem érti meg hogy nem mindig az ő nèzőpontja a helyes. Mellesleg sose voltam neki elég jó barmit tettem. Szoval egy ido utan erolkodni se kell.ha nincs ertelme.
jún. 1. 20:06
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Nyavalyogj az interneten, az biztos mindent megold.
jún. 1. 21:03
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Költözz el.
jún. 1. 21:25
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Attól, hogy elmúltál 18 csak jogilag vagy felnőtt ember barátom. Majd akkor leszel felnőtt, ha leszakadsz anyuci/apuciról. Hát már hogy fogadná el, hogy felnőtt ember vagy, ha 22 évesen még otthon élsz?
jún. 1. 21:30
 5/14 anonim ***** válasza:
38%
" Ha festi anyám a ház falát" ??? Ezt például nem anyádnak kellene festeni, vagy neked, vagy ha náluk laksz szólni kellene festőnek. (Tudod: van olyan hogy segítség már 22 éves korban.)
jún. 1. 21:43
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberként ne mamahotelezz, probléma megoldva. Az ő háza, azt csinál amit akar. Majd a sajátodban te is megmondhatod mi legyen.
jún. 2. 07:27
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Felnőtt ember vagy, el kell költözni - persze, nincs pénz, nincs munka, nincs semmi, lehetetlen, hogy elmenj otthonról... Mindig ezek a kifogások.

A saját házában azt csinál, amit akar, ha tetszik neked, ha nem.

jún. 2. 09:23
 8/14 anonim ***** válasza:
32%

Sajnos neked ezt dobta a gép, úgy hívják egoista.

Értelmes ember nem vállal egoistával családot, anyádnak valamiért ez kellett.

Régebben nem voltak annyira kikupálva az emberek, így minden ember megtalálta a párját.

Ma az ilyen egoista emberek általában egyedül maradnak és egy társaságuk van, a kocsma.

jún. 2. 10:00
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagy felnőtt ember, amíg gyerekként viselkedsz.
jún. 2. 13:29
 10/14 anonim ***** válasza:
40%

22 éves felnőtt nőként mit keresel még a szüleid házában?

Majd ha lesz saját lakásod, akkor nem lesz apa aki b.szogasson. Addig is kuss, és örülj hogy hagynak ott lakni! Nem a te házad, az apádé. Ő a főnök.

jún. 3. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!