Anyam állandóan kéreget mit csináljak? Még nekem van bűntudatom ez normális??
Az a baj, hogy ezt tényleg csak te tudod beszüntetni. Értem én, hogy sajnálod a féltesódat, de vedd úgy, hogy ezzel a saját gyerekeidtől veszed el a pénzt. Te vársz a családalapítással, mert anyádéknak kell a pénz? Nevetséges. Ráadásul szerintem hiába adsz nekik, a féltesód amúgy sem érzékel ebből semmit, mert ugye ahelyett, hogy neki próbálnának meg ennivalót venni, inkább drogra költenek.
Ha nemet mondani nem is bírsz, még annyit tudsz tenni esetleg, hogy ételt viszel nekik, az biztos jó helyre megy, nem tudják elkölteni drogra. Ha meg ez nem tetszik nekik, hát oldják meg, felnőtt emberek.
Anyád talált magának egy fejőstehenet akit napi szinten lehet pumpolni egy kis érzelmi zsarolással.
Ne haragudj de ez megszüntetni csak te tudod. Ha megtanulsz nemet mondani akkor sokkal jobb lesz az életed.
Kérdező, amiatt érezd magad szarul, hogy egy gyámügyist nem tudsz anyádék nyakára küldeni, ne azért, mert nem adsz neki pénzt...
Ameddig nem tanulsz meg nemet mondani, addig a saját és a környezeted érdekében, ne alapíts családot! Apám volt fénykorában ilyen muja, ez sem lendített azon, hogy felnőtten ne kelljen terápiába mennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!