Ha a szüleim állandóan ledagadtoznak, miért szólnak le ha mozgok?
Egyik percben túl nagy a valagam, ne zabáljak annyit. A másikban meg tömni akarnak mint egy libát.
Igen ők is dagadtak.
"50-55 kilósan betegnek latszom. Nekem az ideális, nőies az a kb. 65- max 70 kiló."
Ez sokkal kevésbé mond bármit így, magasság nélkül...
Olyan 15 kilót jó lenne ledobnod, ez tény, már csak az egészséged érdekében is.
De míg engeded, hogy beleszóljanak, nem fog menni.
Szrni rájuk, EGYSZER elmondod, hogy ez a te dolgod, aztán nem foglalkozol velük.
Nálunk mondjuk a költözés és kapcsolat minimalizálása oldotta meg a problémát. Onnantól nem tudtak minden nap beszólogatni valamiért.
Gondolom ezzel akarnak ösztökélni, de elég hülye módszer.
170/80 nagyon sok. Rosszul kezelik a szüleid, de mindenképp le kellene fogynod, az ne vigasztaljon, hogy ők is dagadtak, magadért add le. Én 41 évesen vagyok ugyanilyen magassághoz 62 kg, 2 gyerek után. 26 éves koromig 50-52 kg voltam.
Számold ki mennyi kalóriával tudsz fogyni és ahhoz alakítsd az étrendedet, mindenképp kalóriadeficit kell a fogyáshoz, a mozgás nem elég, ha mellette sokat eszel.
Álljon már meg a menet, ez itt nem a fogyókúra rovat! A kérdező nem fogyókúrás tanácsokat kért, véleményt a testsúlyáról meg aztán végképp nem! Ez a család rovat.
Nem mindegy, hogy hány éves vagy. A költözés és kapcsolatritkítás megoldja ezt a problémát. Ha még nem tudsz, akkor is kérd ki magadnak, ne sértegessenek, illetve sértsd őket vissza, el fogják hagyni a zaklatásodat. Primitívek és frusztráltak. Bántalmazó, rossz szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!