Gáz felnőtt emberként szülőtől pénzt elfogadni szorult helyzetben?
Felnőtt, 30 közeli emberként nehéz helyzetbe kerültem, mert elveszítettem a munkahelyem. Úgy néz ki ősztől lesz másik, de addig nehezen tudnám megoldani a mindennapokat, főleg mert a nagyon jó helyen lévő albérletemet nem szeretném feladni. A szüleim felajánlották hogy támogatnak, fizetik a lakhatást ebben az időszakban. Jó anyagi helyzetben vannak, nekik nem lenne nagy kiesés ez a pénz. Bántja az önérzetemet, de elfogadtam az ajánlatot.
Szerintetek gáz szülőktől felnőttként pénzt elfogadni?
58.
Ha ennyit rugózol egy idegen anyagi ill. munkaügyi helyzeten, neked van valami frusztrációd ezen a téren.
60.
És a te nyomorod, hogy jön ide?
Ja, hogy kiborít a kérdező, mert te szívtál, neki meg nem kell. :D
62, nincs semmilyen nyomorom. Gondolkodj már el miket írkálsz ide. Igen, elképesztő felfedezés, de ha valaki ki akar szakadni a szar helyzetből, akkor tennie kell érte. Tanulni, másik munkahelyet keresni, átképeztetni magát, elköltözni. Leírtam, hogy esetemben mi volt a megfelelő lépés. Ha nekem ment nehezítő körülményekkel, akkor a kérdező mit nyávog itt? Nyilván én is csünghettem volna apámon és várhatnám a mai napig a rendszeres lóvéözönt, de nem így neveltek.
Ti meg lakjatok meg lógjatok anycikán 60 éves korotokig, az az önállóság csúcsa!
62.
Lassan 60 vagyok :D amióta elköltöztem teljesen független élettel, családdal.
Egyszerűen túlzásba viszed. Igen, a saját nyomorod, küzdelmed hozod ide.
A kérdező nem nyávog, csak megkéredezte gáz-e, a jómódban élő szüleitől elfogadni a pénzt néhány hónapig.
Te meg egy regényt fantáziálsz össze róla.
Sokkal ellenszenvesebb a nyomorral, küzdelemmel menőzni, mint a kérdező helyzete.
Olyan boomeres, karenes.
Jézusom, 65 neked komoly gondjaid vannak. Egy majdnem 30 éves egyedülálló nő a kérdező. És életképtelen. Ez a probléma, mert nem is akarja megoldani a gondjait.
Nem izgat a véleményed, 60 évesen te már labdába sem rúgsz a mostani fiatal korosztály problémáit illetően.
Senki nem mondta, hogy mekkora nyomorom van, mert nem volt az. Nehéz volt, mint ahogy mindenkinek nehéz a maga helyzete. De a példa lényege az volt, hogy míg én tettem, a kérdező nem.
66
Én nem akarok sem labdába rugni, sem versenyezni, mint te, hogy milyen csodásan megoldottad az életed.
A gyerekeim korából és a munkámból adódóan, tökéletesen átlátom a mai fiatalok nehézségeit.
Ellenben veled, aki "bezzeg én" öregasszonyként osztod az észt.
Ha te labdába rughatnál a korosztályodban, akkor lenne rálátásod, milyen kilátástalan sok helyzet, de erre képtelen vagy, csak magadat fényezed.
A saját szűk kis mikrokörnyezetedben, biztos oda van mindenki a hőstetteidtől, de egy normális, széles látókörű emberből, ez a dicsekvés a semmire, a nyomorra, ellenszenvet vált ki.
Amit felsoroltál az nyomorúság!
Gyerek mellett egyetem, kemény sporolás, meghúzott konc, ez aztán a sikertörténet. :D
Irigy vagy te mint a kutya, hogy a kérdező igénybe veheti a szülei tamogatását.
Dehogynem izgat a negatív vélemény. :D
Igen, irigy vagyok, hogy eltartatja magát és ha a szülei meghalnak akkor mehet az utcára. Milyen remek élete van, ez aztán irigylésre méltó :D
Na jól van, menj te is nyugodtan ahova gondolod. Nevetséges komolyan. Gondolom a gyerekeidnek is minden a feneke alatt van, nehogy megdolgozzanak bármiért is szegénykék. Aztán meg jönnek a kérdések ide, hogy a 30 éves gyereket hogy lehet már végre kiraknod otthonról.
abszolút nem gáz segítséget elfogadni bárkitől.
amit nem értek, hogy miért jó az az albérlet aminek a környéken nincs munkalehetőség?
miért nem olyan helyre költözöl, ahol jobbak a lehetőségek
Gumitapir 23
Annyira felhúzta magát, hogy privátban vén bųziẓ̌ :D
Mégis zavarja a lúzert a kritika :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!