Szakad az eső, elviszed a gyereket autóval?
Bennem tisztán él a kép, hogy 7-8.as lehettem. Olyan eső, villámlás volt, hogy féltem. gyalog 20 percre laktunk a sulitól. Nem mertem elindulni. Osztálytársamtól kölcsönkértem a telefonkártyáját, a portáról felhívtam anyáékat ilyen "telefonfülkés telefonon".
Még én voltam a hülye, mert mi az, hogy telefonálgatok?!
kb fél órát sírtam a portán, mikor csillapodott az eső, akkor indultam haza.
Anyám is és nevelőapám is otthon volt, 2 kocsink volt.
Hazaértem és még el is vertek, mert mi az, hogy most értem haza, 40 perce otthon kellett volna lennem.
Utána pedig 1 hétig feküdtem otthon tüdőgyulladással. Pedig év vége volt már, május, június körül.
Na a válaszadók többségét is ilyennek képzelem el.
Én, ha csak 2 percre is van a suli, felajánlanám, hogy elviszem, számomra ez nem lenne kérdés.
Azt ha el akar ázni, az meg már az ő döntése.
84ed igen az itteni válaszolók olyan szörnyszülők mint a te fialóid (direkt nem nevezem szülőnek azt aki direkt szivatja a gyerekét)
És tényleg remélem hogy majd ezek lesznek azok akik vénségükre hason csúsznak majd ab oltba kenyérét mert a gyereknek nem lesz kedve feleslegesen fárasztani magát az öreg meg nincs cukorból max megfázik az ilyenért nem kár. Remélem olyankor se fognak hisztizni hiszen az ilyen azt érdemli hogy a használt pelenkát is magának cserélje. Én rá nem nyitnám az ajtót az fix max ha az örökségért kell menni. Hiszen csak vén n em fogyatékos el tud menni a boltba. Hogy fél napjába telik? Nyugdíjas, nem ráér? ne a dolgozó gyerekét fárassza a hülyeségeivel. Eggyel kevesebb gond szegény gyereknek nem kell elfekvőt keresni az ősnek.
"Na a válaszadók többségét is ilyennek képzelem el."
De te eleve lelki sérült vagy, mert elváltak a szüleid, és aztán még rosszabb lett az életed, úgyhogy olyan nagyon azért nem számít a véleményed...
87!
Köszi, nem vagyok lelkisérült, sőt a szüleim sem váltak el.
Apukám a születésem elött meghalt, 1éves korom óta van nevelőapám anyámmal...
De nyilván ismerted a helyzetem, hogy ezt így kijelentetted.
84#
#84!
Bizony ez egy szívszaggató történet.
Minden iskoláskorú gyerek akit május végén, júniús elején -hazafelé menet- elkap egy zápor, az belebetegszik.
Érdekes, mert ha mondjuk ugyan ebben az időben éppen bringáztál vagy fociztál a haverokkal, akkor soha semmi bajod nem esett.
Így viszont egy hétig feküdtél tüdőgyuszival.
Ó te szegény, és még suliba sem kellett járni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!