Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szakad az eső, elviszed a...

Szakad az eső, elviszed a gyereket autóval?

Figyelt kérdés
15 perc gyalog, egyébként sose viszem, csak most itthon vagyok.

máj. 22. 06:14
 81/101 anonim ***** válasza:
24%
És akinek nincs autója és mindig gyalog hordja a gyereket, azé meg lelki traumás lesz emiatt?
máj. 23. 09:25
 82/101 anonim ***** válasza:
24%
81, perszehogy, manapság már mindentől lelki traumás lesz a szent kiskirályfi/királylány
máj. 23. 10:34
 83/101 anonim ***** válasza:
72%
Egy csomóan azért vállalnak gyereket, hogy valakin leverhessék a szopatást, amit kaptak, mert a szopatóval szemben nem mertek a sarkukra állni.
máj. 23. 13:35
 84/101 anonim ***** válasza:
76%

Bennem tisztán él a kép, hogy 7-8.as lehettem. Olyan eső, villámlás volt, hogy féltem. gyalog 20 percre laktunk a sulitól. Nem mertem elindulni. Osztálytársamtól kölcsönkértem a telefonkártyáját, a portáról felhívtam anyáékat ilyen "telefonfülkés telefonon".

Még én voltam a hülye, mert mi az, hogy telefonálgatok?!

kb fél órát sírtam a portán, mikor csillapodott az eső, akkor indultam haza.

Anyám is és nevelőapám is otthon volt, 2 kocsink volt.

Hazaértem és még el is vertek, mert mi az, hogy most értem haza, 40 perce otthon kellett volna lennem.

Utána pedig 1 hétig feküdtem otthon tüdőgyulladással. Pedig év vége volt már, május, június körül.

Na a válaszadók többségét is ilyennek képzelem el.

Én, ha csak 2 percre is van a suli, felajánlanám, hogy elviszem, számomra ez nem lenne kérdés.

Azt ha el akar ázni, az meg már az ő döntése.

máj. 23. 13:43
 85/101 anonim ***** válasza:
4%
76 mi nem csak kocsira guberáltuk össze a pénzt, hanem a házból van fedett bejárat a garázsba, mi beülünk, elektromos garázskapu kinyit, elgurulunk. Iskola előtt fedett terasz, ott kiszáll a gyerek. haza ugyan ez. Hidd el a 21. században még nálatok mucsaröcsöge pusztán se annyira futurisztikus ez. Bár értem nálatok a birkákat meg teheneket kell előtte leterelni a földútról ami kivisz a tanyátokról..
máj. 23. 16:48
 86/101 anonim ***** válasza:
60%

84ed igen az itteni válaszolók olyan szörnyszülők mint a te fialóid (direkt nem nevezem szülőnek azt aki direkt szivatja a gyerekét)

És tényleg remélem hogy majd ezek lesznek azok akik vénségükre hason csúsznak majd ab oltba kenyérét mert a gyereknek nem lesz kedve feleslegesen fárasztani magát az öreg meg nincs cukorból max megfázik az ilyenért nem kár. Remélem olyankor se fognak hisztizni hiszen az ilyen azt érdemli hogy a használt pelenkát is magának cserélje. Én rá nem nyitnám az ajtót az fix max ha az örökségért kell menni. Hiszen csak vén n em fogyatékos el tud menni a boltba. Hogy fél napjába telik? Nyugdíjas, nem ráér? ne a dolgozó gyerekét fárassza a hülyeségeivel. Eggyel kevesebb gond szegény gyereknek nem kell elfekvőt keresni az ősnek.

máj. 23. 16:52
 87/101 anonim ***** válasza:
35%

"Na a válaszadók többségét is ilyennek képzelem el."

De te eleve lelki sérült vagy, mert elváltak a szüleid, és aztán még rosszabb lett az életed, úgyhogy olyan nagyon azért nem számít a véleményed...

máj. 23. 16:58
 88/101 anonim ***** válasza:
47%

87!

Köszi, nem vagyok lelkisérült, sőt a szüleim sem váltak el.

Apukám a születésem elött meghalt, 1éves korom óta van nevelőapám anyámmal...

De nyilván ismerted a helyzetem, hogy ezt így kijelentetted.

84#

máj. 23. 17:03
 89/101 anonim ***** válasza:
37%
87, a válás után nem lettem lelki sérült, sőt, boldogabb életem volt mint előtte :-D De az én nevelőapám nem egy nárcisztikus agresszor volt mint az apám és azok, akik direkt szivatják a gyerekük, csak mert csak :-D Én a ti gyerekeiteket sajnálom, én inkább lennék árva mint ilyen szülők gyereke. De majd a karma körbe ér.
máj. 23. 17:07
 90/101 anonim ***** válasza:
44%

#84!

Bizony ez egy szívszaggató történet.

Minden iskoláskorú gyerek akit május végén, júniús elején -hazafelé menet- elkap egy zápor, az belebetegszik.

Érdekes, mert ha mondjuk ugyan ebben az időben éppen bringáztál vagy fociztál a haverokkal, akkor soha semmi bajod nem esett.

Így viszont egy hétig feküdtél tüdőgyuszival.

Ó te szegény, és még suliba sem kellett járni!

máj. 23. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!