Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szakad az eső, elviszed a...

Szakad az eső, elviszed a gyereket autóval?

Figyelt kérdés
15 perc gyalog, egyébként sose viszem, csak most itthon vagyok.

máj. 22. 06:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
36%
90es remélem nincs gyereked meret nagyon sajnálnám szerencsétlent amiért veled verte meg a sors normális szülő helyett. Majd megtanulod ha öreg korodban nem lesz aki kenjen neked egy vajas kenyeret, vagy el kell menni kiváltani a gyógyszert fájó derékkal, 80 év felett. Hiszen sok öreg képes rá, ne nyavalyogj majd te se oké? Majd sajnálni fogunk ha ráérünk.
máj. 23. 17:23
 92/101 anonim ***** válasza:
53%
88as nagyobb lelki sérült az aki az erejét ilyen módon fitogtatja a nála gyengébbnek. Sajnállak hogy nektek nem jutott normális, szerető szülő és ezáltal alkalmatlanok lettetek a gyereknevelésre, de remélem ezt még azelőtt felismertétek hogy megnyomorítottatok volna bárkit is és inkább nem szaporodtok. A szüleiteknek ezt már késő javasolni hiszen sajnos itt vagytok, de a ti hibás génjeiteket ne adjátok tovább.
máj. 23. 17:25
 93/101 anonim ***** válasza:
41%

Szövegértés nulla, de semmi baj... :D

Olyan egyértelmű volt, hogy mindenkit lepontoznak, aki nem vinné el.

Nem azért mert nekem szar neki is, hanem mert ezért pl nem indítom el az autót, és lehet vergődni ha egyszer elviszem, utána nyávog.

Örülhettek hgoy nem olyan gyereketek volt, mint az idióta öcsém, akinek ha egyszer szívességet tettél, másnap kiverte a hisztit, ma miért nem :D, bármiről volt szó.

máj. 25. 07:33
 94/101 anonim ***** válasza:
37%

93. Ha észrevetted, akkor jelenleg olyan világban élünk, hogy ha nem nyalod fényesre a gyerek popóját, akkor szar szülő vagy.

Pl ami 2 napja volt zuhé, abban az időben tuti nem indítottam volna el a kocsit. Látni sem lehetett semmit. Akkor várt volna a gyerek 20 percet és később megy, vagy írok neki igazolást és nem ment volna.

máj. 25. 08:11
 95/101 anonim ***** válasza:
47%
Akik nem vinnék el a gyereket, ugye ti se várjátok el hogy a gyerek segítsen nektek? Mondjuk házimunkában stb. Mert az meg a ti kötelességetek.
máj. 25. 08:13
 96/101 anonim ***** válasza:
84%

Azért tegyünk mar egy kis különbseget a segg kinyalás és az esőben elvinni dolog közt.

Ha egy gyerek meg 1 ilyen alkalom után hisztizik, az mgint csak a nevelés kérdése...

Az enyémek valahogy nem teszik 🤷‍♀️ de lehet velük van a baj.

máj. 25. 08:26
 97/101 anonim ***** válasza:
80%

"olyan világban élünk, hogy ha nem nyalod fényesre a gyerek popóját, akkor szar szülő vagy. Pl ami 2 napja volt zuhé, abban az időben tuti nem indítottam volna el a kocsit. Látni sem lehetett semmit. Akkor várt volna a gyerek 20 percet és később megy, vagy írok neki igazolást és nem ment volna."

És az a baj, hogy egyre több az olyan szülő is, aki már ebben nőtt fel, így fel sem merülnek a fejükben különböző lehetőségek, csak az a kettő, hogy fényesre nyalni vagy szarszülőség - és minél inkább szarszülőnek tartották a saját szüleiket, annál inkább a fényesre nyalást választják. És közben fel sem merül bennük, hogy pont azzal ártanak a legtöbbet a gyereküknek hosszabb távon, ha viszont kicsit megerőltetnék magukat, és továbbgondolnák, rájöhetnének, hogy tényleg egy halom más lehetőség is van a tüdőgyula meg a fényesre nyalás között.

máj. 25. 09:38
 98/101 anonim ***** válasza:
60%

"házimunkában stb. Mert az meg a ti kötelességetek."

Nem, egyáltalán nem csak a szülők kötelessége házimunkát végezni. Mindenkinek a kötelessége, aki a házban lakik. A szülők kötelessége az, hogy megszervezzék, hogy ki, mikor, mit csinál - nyilván annak figyelembevételével, hogy ki hány éves, mennyi ideje van, stb.

máj. 25. 10:20
 99/101 anonim ***** válasza:
75%

A házi munka mindenkié.

Ha otthon nem tanulja meg a gyerek, mit csinál ha kikerül a fészekből?

máj. 25. 12:20
 100/101 anonim ***** válasza:
0%

98aas igen megszervezzék apuci vagy anyuci végezze. Ha ők arra nem képesek hogy szakadó esőben elvigyék a gyereket én a pofájukba röhögnék ha mondjuk eltörnék a kezük és segítséget kérnének mosogatásban, hiszen én pont nem terveztem mosogatni oldják meg. Teljes lelki nyugalommal feküdnék tovább az ágyamban. Nincsenek cukorból abba senki se halt bele ha vizes lesz a gipsze nem igaz? Amilyen a mosdó, olyan a törülköző.

A házi munka mindenkié.

Ha otthon nem tanulja meg a gyerek, mit csinál ha kikerül a fészekből?

Ezekben a "családokban" azt tanulja meg a gyerek hogy tojjunk a másikra a lényeg nekem legyen jó mint mutternak meg faternak így természetes hogy a gyerek nem végez semmi segítséget. Hiszen ha a szülőnek nincs kötelessége, joga se legyen elvárni a házimunkát. Az ilyen aljadékok másra úgyse jók szülőként megbuktak.

Remélem a gyereknek van annyi esze hogy 20 évesen lelép és onnantól kezdve rájuk csapja a telefont ha nyöszörögnek segítségért. Mást nem érdemelnek.

máj. 26. 12:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!