Szakad az eső, elviszed a gyereket autóval?
Figyelt kérdés
15 perc gyalog, egyébként sose viszem, csak most itthon vagyok.máj. 22. 06:14
51/101 anonim válasza:
Persze, miért ne vinném? Ázzon sz*rrá, mert én nem akarok neki szívességet tenni? Miért is ne tennék?
52/101 anonim válasza:
Hálistennek egyes válaszolóknak megcsinálni még nem volt fárasztó azt a gyereket. Azóta viszont nagyon elfoglaltak, na meg következetesek. Gondolom ők is sétálnak szakadó esőben a munkába, ne kopjon az az autó.
53/101 anonim válasza:
Baszki, azért vagyok szar szülő, mert én szívesen sétálok a gyerekemmel esőben?
Van esőkabát meg gumicsizma. Az oviban van váltóruha ha kell.
Én utálok esőben kimenni, de ha a gyerekem szeretné, akkor kimegyünk. Baja nem lesz tőle.
54/101 anonim válasza:
53-as, akinek nem esőkabátja, ne vegye magára!
55/101 anonim válasza:
Nem is az esőkabátban oviba elsétáló anyukának írtam az 51-52-t, hanem aki inkább ül a tv előtt, ház előtt az autó, gyerek meg menjen mondjuk edzésre a szakadó esőben. Ráér. Én meg pihenek.
56/101 A kérdező kommentje:
Nem ovis már a gyerek, aki esőnadrágban és gumicsizmával ugrál boldogan a pocsolyákba. Iskolás. Nem jár gumicsizmában. Esőnadrágban se, mert kiröhögnék a többiek.
máj. 22. 17:02
57/101 anonim válasza:
Az én gyerekem rafkósab :D. Ha otthon vagyok, kávéval kelt, hogy lekéste a vonatot
58/101 anonim válasza:
"Az én gyerekem rafkósab :D. Ha otthon vagyok, kávéval kelt, hogy lekéste a vonatot"
Nem kell ehhez rafkósnak lennie, elég, ha párszor már elvitted őt így... :)
59/101 anonim válasza:
Szakadó esőben igen, ha szemerkél, akkor esőkabát, esernyő, gumicsizma.
60/101 anonim válasza:
Ha csak szemerkél, minek a gumicsizma? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!