Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szakad az eső, elviszed a...

Szakad az eső, elviszed a gyereket autóval?

Figyelt kérdés
15 perc gyalog, egyébként sose viszem, csak most itthon vagyok.

máj. 22. 06:14
 61/101 anonim ***** válasza:
40%

Na az ilyen minta szülőknek kívánom, hogy majd 80 évesen a járókerettel vonszolva magad, vagy frissen műtét után kelljen majd a boltba mennetek gyalog, hóban fagyban, mert a gyereketek nem segít hiszen nem vagytok cukorból bírjátok.

Kérdező remélem te se szállsz soha kocsiba hiszen nem vagy cukorból bírod.

máj. 22. 19:41
 62/101 anonim ***** válasza:
17%

Majd gumicsizmában elvonszolódnak a boltba a papa mama

Csak szemereg

máj. 22. 20:07
 63/101 anonim ***** válasza:
36%

"majd 80 évesen a járókerettel vonszolva magad, vagy frissen műtét után kelljen majd a boltba mennetek gyalog, hóban fagyban"

Nulla empátia, gratulálhatsz magadnak! :D

máj. 22. 20:10
 64/101 anonim ***** válasza:
55%
63, van bennem annyi empátia mint azokban akik hagyják a saját gyerekük szenvedni, csak hogy fitogtassák a saját fölényüket. Ezek nem is érdemelnek mást, mint hogy ugyan ezt a "törődést" kapják majd ha ők szorulnak rá. Igen is, el lehet menni 80 évesen is boltba nincsenek cukoról nem fognak megszakadni ha cipelni kell 10 kilót. A gyerekük is tud ennyit cipelni így ők is nyugodtan. majd viszik a banyatankot, nincsenek cukorból nem kell kényeskedni meg sajnálni magukat, lehet húzni boltba a járókeretre tök jól lehet támaszkodni.
máj. 22. 20:14
 65/101 anonim ***** válasza:
54%

Mert egy életerős tizenéves szerinted ugyanannyira rászorul, mint egy 80 éves járókerettel vonszolva magát?

Erről beszélek! Ez nulla empátia!

máj. 22. 20:24
 66/101 anonim ***** válasza:
54%

Én amúgy nem értem, miért baj, ha egy gyerek néha elmegy esőben a 15 percre lévő iskoláig, most komolyan. Annyira puhányak már ma az emberek, hogy a 3 utcányira lévö kisboltig is autóval mennek egy kiló kenyérért, nekem az a véleményem, hogy tényleg nem árt kicsit "edzeni" a gyerekeket néha.

Nem azért, mert nrkünk is sz*r volt, hanem mert tényleg elképesztöen el vannak kényelmesedve és puhulva az emberek, pont az ilyen hozzáállás miatt.

máj. 22. 20:28
 67/101 anonim ***** válasza:
45%

65 igen egy tizenéves nyugodtan szétázhat annak mindegy, a lényeg anyuci/apuci meressze otthon a valagacskáját kocsiban. De cserébe vén korába ő se várjon többet. Én meg erről beszélek. Ha az én szüleim így bántak volna velem, ha nekik kellett volna segítség, én a szemükbe röhögtem volna és megmutattam volna melyik a legrövidebb út gyalog a boltba.

Nem értem mi jogon vár egy egy vénség is empátiát akkor ha ő élvezettel kíbozta a gyerekét csak mert megtehette. Most meg majd a gyerek teheti meg és remélem meg is teszi. Én még tapsolnék is a mutternak/faternak ha sikeresen elvonszolta magát a boltba szakadó esőben, majd beszállnék a kényelmes autómba és hazavezetnék nyugalomban, egyedül. Mindenki azt kapja amit ad, ez így igazságos.

Hiszen ők se érdemelnek mást mint amit adtak a gyereknek. nem fognak megmurdelni mert esik rájuk kis eső és sétálniuk kell. Max rámegy a délelőttjük, de legalább nem unatkoznak a Rozálindá előtt a nappaliban.

máj. 22. 20:32
 68/101 anonim ***** válasza:
88%

Elvinném, miért ne. Én mondjuk szeretek esőben sétálni, de ami tegnap itt volt, abban az időben esernyőt sem lehet használni.

(Hozzám vízszintben beesett az eső az ablakon, akkora szél volt.)

De ennek semmi köze a puhánysághoz. Pont azzal lehet megutáltatni az emberekkel a mozgást, hogy nem akkor *kell* mozogniuk, amikor más dolguk van.

máj. 22. 20:37
 69/101 anonim ***** válasza:
44%

"tényleg nem árt kicsit "edzeni" a gyerekeket néha"

Így van. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel jobb buli egy időnkénti megázás, mint egy milliomodik autókázás... Egy csomó élményt is elvesz a gyerekétől az, aki még egy zuhétól is folyton megóvja.

máj. 22. 21:11
 70/101 anonim ***** válasza:
65%

Nem értem az embereket.

Engem se vittek soha mert se idejük se pénzük nem volt rá a szüleimnek.

És emlékszem a biciklivel 15 percre lévő iskolába hogy utaltam hogy térdig érő hóban, szakadó esőben, orkán erejű szélben tök mindegy, küzdeni kellett az elemekkel amikor annyi volt a súlyom mint egy nagyobb fajta kutyának.

Túléltem? Túl. Szar volt? Szar.

Nekem van lehetőségem úgy cselekedni hogy a gyerekemnek kevésbé legyen szar? Van.

Akkor miért akarnám hogy ő is szenvedjen? Bosszúból mert ha nekem szar volt legyen neki is?

máj. 23. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!