Szakad az eső, elviszed a gyereket autóval?
Utcánkban van egy suli, épp a héten voltak kint a rendőrök, mert két idióta szülő egymásba ment a kocsijával, amikor a középiskoláskorú drága kis cukorporontyaikat szállítottàk iskolába. Nagy balhé volt... Mindkettő a kapu előtt akart megállni, meg még utánuk is àllt a sor...
Nemrég nagyobbítottàk meg a focipályát a suli udvaràn. 20-30 éve még biciklitámasutó korlátok voltak a pálya helyén. Ma sehol egy kulturàlt támasz, elgondolkodtató.
Igen vicces, hogy én elmentem boltba, kétszer eláztam, de nem jutott eszembe, hogy autóval menjek 😂
Alapvetően gyalogolunk, 1 éve van autóm, én még nem is szoktam hozzá. Férjemnek külön autója van, azzal jár dolgozni, este jön meg, de helyben ő se nagyon jár kocsival, minek, közel van minden.
Köszönöm a válaszokat, én zöldet nyomtam mindenkinek. Elvittem egyébként a gyereket, örült neki. Soha nem vittem még suliba autóval, csak ha kirándulni mentek, az állomásra, azt is talán kétszer.
11! Persze menjen túrabakancsba, aztán hazafelé délután a 26fokba is abban rohadjon a lába amíg haza gyalogol...
Akik meg jönnek ezzel a bezzeg régen...azok ugye mind kézzel mosnak, max forgótárcsással, mert régen is az volt?
Meg mobiljuk sincs, csak otthon a jó kis matávos? Sőt gondolom a kommenteket is a könyvtárból írják, mert otthon nincs net, régen se volt, mégis túléltük címszóval.
Szoktunk túrázni, de gyerekkel olyan helyre nem, ahová túrabakancs kell, azért nem kis kiadás lenne minden évben újat venni neki, én már nem növöm ki a 40ezres cipőt, de ő igen 😃 és alig röhögnék ki a suliban bakancsban.
Nálunk nincs akkora forgalom reggel, simán tudtam parkolni. Inkább az ovisokat viszik kocsival, sulisokat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!