Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szakad az eső, elviszed a...

Szakad az eső, elviszed a gyereket autóval?

Figyelt kérdés
15 perc gyalog, egyébként sose viszem, csak most itthon vagyok.

máj. 22. 06:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Elsétáltunk együtt. Igaz, az enyém kicsi, és szeret a tócsákban ugrálni.
máj. 22. 08:07
 22/101 anonim ***** válasza:
22%
Nem fogok azért autót venni, hogy a gyereket furikázzam, és már kiskorában egy hájgombóc legyen, mert nem képes 15 perc gyaloglásra (ami mellesleg kevesebb, mint 5 perc bringàval).
máj. 22. 08:29
 23/101 anonim ***** válasza:
26%

Utcánkban van egy suli, épp a héten voltak kint a rendőrök, mert két idióta szülő egymásba ment a kocsijával, amikor a középiskoláskorú drága kis cukorporontyaikat szállítottàk iskolába. Nagy balhé volt... Mindkettő a kapu előtt akart megállni, meg még utánuk is àllt a sor...

Nemrég nagyobbítottàk meg a focipályát a suli udvaràn. 20-30 éve még biciklitámasutó korlátok voltak a pálya helyén. Ma sehol egy kulturàlt támasz, elgondolkodtató.

máj. 22. 08:38
 24/101 anonim ***** válasza:
89%
A gyereket biztos elvinném, ha otthol vagyok és nagyon szakad. De pl magam miatt nem veszem elő a kocsit főleg így 2km miatt.
máj. 22. 08:41
 25/101 anonim ***** válasza:
86%
Én elvinném. Hiszen ezért van az autó. Minek üljön egész nap vizes ruhában, mikor kb 5 percembe tellik elvinni, ha gyalog 15 perc. Ez még nem az elkényeztetés kategória.
máj. 22. 08:44
 26/101 A kérdező kommentje:

Igen vicces, hogy én elmentem boltba, kétszer eláztam, de nem jutott eszembe, hogy autóval menjek 😂

Alapvetően gyalogolunk, 1 éve van autóm, én még nem is szoktam hozzá. Férjemnek külön autója van, azzal jár dolgozni, este jön meg, de helyben ő se nagyon jár kocsival, minek, közel van minden.

Köszönöm a válaszokat, én zöldet nyomtam mindenkinek. Elvittem egyébként a gyereket, örült neki. Soha nem vittem még suliba autóval, csak ha kirándulni mentek, az állomásra, azt is talán kétszer.

máj. 22. 08:48
 27/101 anonim ***** válasza:
83%

11! Persze menjen túrabakancsba, aztán hazafelé délután a 26fokba is abban rohadjon a lába amíg haza gyalogol...

Akik meg jönnek ezzel a bezzeg régen...azok ugye mind kézzel mosnak, max forgótárcsással, mert régen is az volt?

Meg mobiljuk sincs, csak otthon a jó kis matávos? Sőt gondolom a kommenteket is a könyvtárból írják, mert otthon nincs net, régen se volt, mégis túléltük címszóval.

máj. 22. 08:51
 28/101 anonim ***** válasza:
72%
26, nem vicces, hanem nevetséges.
máj. 22. 08:52
 29/101 A kérdező kommentje:

Szoktunk túrázni, de gyerekkel olyan helyre nem, ahová túrabakancs kell, azért nem kis kiadás lenne minden évben újat venni neki, én már nem növöm ki a 40ezres cipőt, de ő igen 😃 és alig röhögnék ki a suliban bakancsban.

Nálunk nincs akkora forgalom reggel, simán tudtam parkolni. Inkább az ovisokat viszik kocsival, sulisokat nem.

máj. 22. 08:56
 30/101 A kérdező kommentje:
28-as. Az hát, közelebb van a bolt gyalog, autóval kerülő. Vezetni se szeretek, csak a meló miatt kell, kötelező is oda a jogsi.
máj. 22. 08:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!