Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szakad az eső, elviszed a...

Szakad az eső, elviszed a gyereket autóval?

Figyelt kérdés
15 perc gyalog, egyébként sose viszem, csak most itthon vagyok.

máj. 22. 06:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 anonim ***** válasza:
31%

Van a gyereknek lába, van túrabakancs, esernyő, 15 perc táv az pedig semmi.

Engem sem vittek gyerekként, mert apa már rég elment melózni, mikor én suliba indultam, és felnőttként is gyalogos vagyok (el sem várnám, hogy a férjem elfuvarozzon a melóhelyemre, csak mert esik - mivan? :D).

Megfelelő ruházat és lehet menni esőben-hóban bárhová. :)

Persze ahol a megfelelő ruházat az nem ismert fogalom, mert a gyerek divatolni akar, na ott mondjuk ez gond lehet, tényleg.

máj. 22. 07:24
 12/101 anonim ***** válasza:
34%

Amúgy meg tudod, milyenek a gyerekek.

Egyszer elviszed, aztán már nyaggat meg nyávog, "de tegnap is kocsival mentünk". - igen, ilyenek, ez tény :D

máj. 22. 07:26
 13/101 anonim ***** válasza:
29%
Attól függ, hogy hova...
máj. 22. 07:28
 14/101 anonim ***** válasza:
66%

Ha a kerdes a te fejedben merult fel, nem kerte , akkor ajanld fel nyugodtan. Szerintem ez tok jo lehet egy rovid kapcsolatepitesre, kis dumalasra.

Nem hiszem, h ezzel elrontod😇

máj. 22. 07:32
 15/101 anonim ***** válasza:
72%
Csak ha viharos idő van. Azért az esernyő sem használható minden helyzetben.
máj. 22. 07:34
 16/101 anonim ***** válasza:
36%
cukorból van?...
máj. 22. 07:36
 17/101 anonim ***** válasza:
76%
15, nálunk pl nyakig vizesen érne be, mert sajna olyan kátyúk vannak sz út szélén, és az autóson tojnak rá, kit terítenek be éppenn a járdán. Cseszheti az esernyőt.
máj. 22. 07:36
 18/101 anonim ***** válasza:
73%

Hejj, a sok "nekem is szar volt, Noé húzott el a bárkával a járdán, úgy kellett beállnom a kapualjba, hogy elférjen, de én akkor is mezTÉláb mentem az iskolába, mert hármunknak volt egy pár cipője, de azt is a testvéreim hordták aznap" gyártja itt az ideológiát, hogy a saját nyomorát miért adja tovább a gyerekének is!

Ha most sem veszed elő a kocsit, akkor minek van?

máj. 22. 07:46
 19/101 anonim ***** válasza:
89%
El vinném ha nincs más dolgom, hogy ne üljön vizesen egész nap.
máj. 22. 07:48
 20/101 anonim ***** válasza:
81%

Imádom ezeket a "nekem szar volt, akkor neki is legyen az" hozzáállást...

Nyilván nincs cukorból. De ha már megtehetem, hogy elviszem és nem ül egész nap vizes ruhában, akkor számomra ez nem kérdés.

máj. 22. 08:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!