A szüleiteknek hogyan jelentettétek be az unoka érkezését?
20 éves vagyok, elég váratlanul ért a hír minket, hogy babánk lesz. De ettől függetlenül hatalmas a boldogság is, már most nagyon várjuk.
Viszont ebből kiindulva, a családjaink egyáltalán nem számítanak még erre, meglepetés lesz teljesen.
6 hetes terhes vagyok, még nagyon az eleje.
Annyi biztos egyelőre, hogy Anyák napján szeretnénk a szüleinknek, nagyszüleinknek elmondani, de kicsit tanácstalan vagyok, hogyan kellene, ami aranyos, megható és emlékezetes is kicsit.
Te ismered a szüleidet.
Tudod, hogy hogyan fognak reagálni, akkor is ha meglepetés, mert nem számítanak rá.
Ha nagyon "sablonosak" akartok lenni, akkor az anyáknapi ajándék mellé rakjatok kiscipőt (mondjuk ez szerintem amúgy aranyos, ne értsd félre).
Vagy vegyetek képeslapot és írjátok meg úgy, mintha a "baba írta volna".
Nem tudom, ki hogyan vállal gyereket, nem is tisztem eldönteni, hogy az úgy jó-e, vagy sem. Viszont spórolniuk nem kell semmire, mert nem az ő pénztárcájukból fogjuk nevelni.
Szülinapra is gondoltam, mert anyukámnak jövő héten lesz, de olvasgattam itt az oldalon, és azt az ötletet lehurrogta mindenki, mert, ne vegyük el az ünnepelttől a "napját", ne rajtunk legyen a rivaldafény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!