Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleiteknek hogyan jelentet...

A szüleiteknek hogyan jelentettétek be az unoka érkezését?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, elég váratlanul ért a hír minket, hogy babánk lesz. De ettől függetlenül hatalmas a boldogság is, már most nagyon várjuk.

Viszont ebből kiindulva, a családjaink egyáltalán nem számítanak még erre, meglepetés lesz teljesen.

6 hetes terhes vagyok, még nagyon az eleje.

Annyi biztos egyelőre, hogy Anyák napján szeretnénk a szüleinknek, nagyszüleinknek elmondani, de kicsit tanácstalan vagyok, hogyan kellene, ami aranyos, megható és emlékezetes is kicsit.

ápr. 21. 09:39
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
43%

Anyák napján elmondani ideális, az nagyon jó. Szülinapon semmiképpen.

Én csinaltatnék virágcsokrot, es lenne benne valami kis dísz vagy táblácska, "Nagymamának" felirattal.

ápr. 21. 11:47
 12/40 anonim ***** válasza:
96%
Hát én szülinapon biztosan nem mondanám el, ne szóljon az rólad, mert nem te vagy ünnepelt. És én az anyák napját sem választanám emiatt. Ettől te megteheted. NEkem az ünnep az ünnepeltről szól.
ápr. 21. 11:52
 13/40 anonim válasza:
22%
Mi is anyáknapján mondtuk el 2 éve. Kaptak egy kis dobozt benne egy uh fotóval egy tesztel és egy kis bodyval. Nem kellett semmit magyarázni, rögtön tudták mi a helyzet. Videót mindenképp készítsetek, remek emlék lesz.
ápr. 21. 11:52
 14/40 anonim ***** válasza:
78%

Elég nagy korkülönbség van köztem és a párom között, szüleimnek ez alapból nem tetszett így megmondták, hogy ha vele maradok akkor őket felejtsem el, pedig addig a legjobb kapcsolatom velük volt.

Anyukámat azért felhívtam, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Rámcsapta a telefont:(

Párom szülei viszont elképesztően jól reagáltak.

Vettünk egy doboz Merci csokit, azt kibontottuk és ragasztottunk egy ultrahang fotót a belsejébe.

Odaadta neki a párom és tett pár utazást, hogy kóstoljuk meg :)

Szerencsére sikerült úgy visszaragasztni, hogy nem tűnt fel először, hogy már ki volt bontva.

Volt ám meglepetés amikor kibontották :D

ápr. 21. 12:00
 15/40 anonim ***** válasza:
81%

A szüleimnek videóhívásban (600 kmre laktunk tőlük) épp beszélgettük, hogy mikor találkozzunk legközelebb, és mondtam, hogy oké, megyünk majd mind a négyen. Anyukám visszakérdezett, hogy milyen négyen? “Hát.. a férjem, a kutya, én meg hát a baba”

Anyukám mérges volt, nem örült egyáltalán, úgyhogy el is köszöntem. (Kellett neki egy pár nap mire realizálta, hogy már nem a 2 copfos 4 éves kislánya vagyok, hanem a 25 éves felnőtt lánya.. onnantól kezdve örült neki, és alig várta. Közelebb költöztünk még a szülés előtt, ha tehetné 0-24-ben a fiamon lógna, akkora lett az imádat)

Az anyósomnak pedig jóval később jelentettük be (12. heti uh után) egy bodyval, egy kék cumival és egy uh fotóval. A férjem mondta, hogy “na, édesanyám.. te már felneveltél egy vasgyúrót, most mi következünk”

Örült neki nagyon.

ápr. 21. 12:20
 16/40 anonim ***** válasza:
77%

1. Vard meg a 12 hetet. Addig sok minden lehet.

Aztan ahogy akarod lehet cuki sablonos nyalas uncsi ...

ápr. 21. 13:34
 17/40 anonim ***** válasza:
30%
16, és ha bármi lehet? Nyilván a családja az, aki akkor mellette fog állni, mi értelme pont előttük eltitkolni?
ápr. 21. 13:42
 18/40 anonim ***** válasza:
81%
Vegyél plusz egy ajándékot a baba nevében, és mikor te átadod a virágot vagy akivel éppen köszöntöd édesanyádat, mondd neki, hogy ezt az ajándékot (virágot) pedig a kisunokád küldi neked.
ápr. 21. 13:57
 19/40 anonim ***** válasza:
0%
17 igazad van ... Kesobb is elvetelhet vagy szulhet halva ...
ápr. 21. 14:00
 20/40 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy te örülsz, de esélyes, hogy ők kiborulnak. Nem anyák napján mondanám el, inkább jóval késóbb.

(nálunk is teljesen váratlan volt a dolog, apám éppen megkérdezte, hogy nem költözök-e vele és az új nőjével külföldre, én meg szó nélkül a kezébe adtam a 12. hetes uh leletét. Anyukám előbb megtudta azért, kérdeztem, hogy emlékszik-e amikor egyszer éjszakás műszak után nem haza mentem, mondtam, hogy akkor kórházban voltam esemény utániért, de így is pozitív lett a tesztem... A párom anyjával mikor először találkoztam a hír hallatán egyből nekem esett, hogy miért nem mondtam el előbb a fiának, mert akkor még el lehetett volna vetetni (együtt csináltuk a tesztet), hát hanyatt-homlok menekültem a lakásból...)

ápr. 21. 14:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!