Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleiteknek hogyan jelentet...

A szüleiteknek hogyan jelentettétek be az unoka érkezését?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, elég váratlanul ért a hír minket, hogy babánk lesz. De ettől függetlenül hatalmas a boldogság is, már most nagyon várjuk.

Viszont ebből kiindulva, a családjaink egyáltalán nem számítanak még erre, meglepetés lesz teljesen.

6 hetes terhes vagyok, még nagyon az eleje.

Annyi biztos egyelőre, hogy Anyák napján szeretnénk a szüleinknek, nagyszüleinknek elmondani, de kicsit tanácstalan vagyok, hogyan kellene, ami aranyos, megható és emlékezetes is kicsit.

ápr. 21. 09:39
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Az ultrahangos fotónak nincs sok értelme, egy maszat látszik rajta, nem több. Már bocs, de ezek az ultrahangos fotók olyan csúnyák is.

Egy cumi helyette jó ötlet.

ápr. 21. 14:05
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi kivártuk a 12 hetet (3 hónapot), és akkor mondtuk a szülőknek, hogy találkozzunk, mert bejelenteni valónk van. Addigra már furdalta őket a kíváncsiság. Na és akkor elmentünk hozzájuk, leültünk, közöltük a hírt és mindenki sírt a boldogságtól :)
ápr. 21. 14:08
 23/40 A kérdező kommentje:

Nem szeretnénk megvárni a 12. hetet a bejelentéssel, az az igazság.

Bármi történne, úgyis elmondanám a szüleimnek, mindent megbeszélünk egymással, nagyon jó és közeli a kapcsolatunk. El nem tudnám képzelni, hogy elvetélek, és ne tudjanak róla.

ápr. 21. 14:08
 24/40 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk a 3. 4. válaszoló ötlete nem aranyos. A kérdező pedig aranyos megoldásokat vár. Megható meg emlékezetes, biztosan az, bármilyen módon is jelentjük be, de nem mindegyik aranyos.
ápr. 21. 14:12
 25/40 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk egyszerű volt! Eleve az anyósomtól tudtam meg hogy a feleségem terhes. Mert nekem nem merte a feleségem elmondani. Igy könnyű volt. A feleségem szüleinél. De az én szüleimnek már csak a baba megszületése után lett velük tudatva. Azóta már 26 év telt el. És azóta már van egy 2 éves unokám is.
ápr. 21. 14:37
 26/40 anonim ***** válasza:
15%

Úgy mondanám el, hogy:

Anyu, apu, tudom hogy ez most nehéz lesz nektek elfogadni, de teherbe estem. Megfogjuk tartani a babát és megpróbálunk jó körülményeket teremteni neki. Természetesen nem ti fogjátok nevelni, mert jó karrierem van, ahogy a férjemnek is, akivel több éve együtt élünk már a saját ingatlanunkban, így nincs fokozott esély arra, hogy pár éven belül elválnánk.

Bár gondolom 20 évesen ennek a fele se igaz. :) Szóval ha az én gyerekem lennél, nagyon felkéne kötnöd a gatyád.

Egyébként mi pólót, illetve bögrét adtunk a szüleinknek, mikor bejelentettük a terhességeimet.

ápr. 21. 16:23
 27/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a pénztárcánkban és a magánéletünkben való nézelődést! :)

5 éve vagyunk együtt, 2 éve élünk együtt, saját ingatlanban, külön a szülőktől. A jó körülmények megvannak nekünk is, ahogyan az anyagi biztonság is, a babának is adott lesz minden a szép és boldog élethez.

Nem a szüleinknek vállaljuk a babát, nevelni sem nekik kell, de szeretnénk, ha jó kapcsolata lenne velük majd, így nem is fogom azt mondani, hogy nem vigyázhatnak rá, nem tölthet náluk hétvégéket, sőt, rá sem nézhetnek.

ápr. 21. 16:27
 28/40 anonim ***** válasza:
50%

27

Helyes, akkor bizonyára nagyon szerencsések vagytok az életben. ;)

Sok további ilyen sikert!

ápr. 21. 16:33
 29/40 anonim ***** válasza:
29%

"Elég váratlanul ért, hogy babát vársz???" Bocs, ha nem védekezel > terhes leszel, mi ezen a véletlen.

20 éves vagy. Én nem örülnék, ha a 20 éves gyerekem szülne úgy, hogy nincs végzettsége, nem dolgozott és sorolhatnám, ugyanis nem akarok

- ingyen bébiszitter lenni

- majd tartani a hátam 4-5 évvel később, amennyiben a pasi lelép

ápr. 21. 16:59
 30/40 A kérdező kommentje:

"Bocs, ha nem védekezel > terhes leszel, mi ezen a véletlen."

Hogy védekeztünk! :)

(nem kérek kommentet arról, hogy "biZtOsAn Nem!!4!", mert szerintem nem voltál ott, valamint ez a terhességem tényén nem is változtat már)

"nincs végzettsége,"

Egyetemre járok, most nyáron veszem át a diplomámat, ha minden jól megy.

"nem dolgozott"

Tavaly nyár óta dolgozom a szüleim cégénél.

ápr. 21. 17:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!