Gyerektartásra érdemtelenség perben mit ítélhetnek, tapasztalata vkinek?
Egyetemista tanuló, a tartásdíj fizetésre kötelezett szülő nem akar tovább fizetni mondván érdemtelen a tartásra, mert a gyerek nem akar vele találkozni nincs kapcsolat köztük. Viszont, a tartásdijra köteletett súlyosan vétett a gyerek ellen, ellopta a gyerek vagyonát + kirakta az ingatlanából a gyerekeket+ életveszélyes fenyegetés.
Sok idő után találkoztak 2x is, mindig volt írásbeli kapcsolat, tehát a teljes kapcs.tartási hiány nem igaz. Most meg a tartásra kötelezett csak azért se reagál a gyereknek.
50#
Ha a bosszú járna a fejemben arra sokkal inkább tudnék más módszert. Azzal még le is csuknák, mint Lagzi Lajcsit 😂
52#
Az látszik hogy zéró a tapasztalat, olvasásértés szintén, leirtam ugyanis :-)
52# a harácsol szó jelentését láthatóan nem ismered, de sebaj :-)
Nemfogsz külön szó = nem fogsz
Válaszólsz helyett válaszolsz :-)
Szívesen :-)
55#
Annyira jót röhögtem😂😂😂
Fiam van = feltételezés
Nem lehetek bent a tárgyaláson - eddig bent voltam a "fiam" nélkül" 😂😂😂
Látom viszont te se olvastad végig ki mit fizet
Hát csak grat tudok 😀
"Akkor minden külföldön tanuló diák saját magát tartja el. Értem, hát ez új :-D"
Nos, vagy magát tartja el, vagy diakmunkazik, vagy van osztondija. Ezek közül mindegyik ok arra, hogy NE kapjon rokontartast.
58#
Ez sem talált 😂
De egészen elképesztő, hogy az emberek micsoda feltételezésekbe mennek bele egy szaros kérdés nyomán és teljesen belelovallják magukat, hogy az márpedig csak úgy lehet, ahogy ők gondolják 😀
Az más tészta, hogy tapasztalat a témához 0, mert bár paragrafusokat én is tudok kimásolni, de azon túl..😂
A paragrafusokat tudni kell használni is drága kérdező. Azért kell az ügyvéd aki hosszú évekig ezeknek az alkalmazását tanulja a gyakorlatban.
Amúgy a válaszaid alapján nem vagy normális. Egy normális család nem veri magát szaros 10-ezer forintért, hogy márpedig az jár. Rokontartás járhat, de nem kötelező, főleg úgy, hogy a gyereked a te sérelmeidet nyalogatja és ezért szarja le az apját.
Nekem ez az örökség se áll össze. Azért kell megjelennie mindenkinek, mert elmondják érthetően, hogy mi mivel jár. Nincs olyan, hogy nemtudta valaki, hogy akkor ez lesz. Elmondják azt is, ha elfogadod meg azt is ha nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!