Gyerektartásra érdemtelenség perben mit ítélhetnek, tapasztalata vkinek?
Egyetemista tanuló, a tartásdíj fizetésre kötelezett szülő nem akar tovább fizetni mondván érdemtelen a tartásra, mert a gyerek nem akar vele találkozni nincs kapcsolat köztük. Viszont, a tartásdijra köteletett súlyosan vétett a gyerek ellen, ellopta a gyerek vagyonát + kirakta az ingatlanából a gyerekeket+ életveszélyes fenyegetés.
Sok idő után találkoztak 2x is, mindig volt írásbeli kapcsolat, tehát a teljes kapcs.tartási hiány nem igaz. Most meg a tartásra kötelezett csak azért se reagál a gyereknek.
Ok. Mi a kerdes? Nagy eséllyel emiatt -a lopás miatt- indul majd büntetőper, aminek köze nincs amugy a rokontartashoz.
Nagy esellyel nem fognak rokontartast megitelni amúgy.
7#
2. Tehát a kiskorú jogszerűen rakható ki??? Mutass rá kérlek jogszabályban, hogy bárki csak úgy kirakhat vkit (főleg kiskorút) onnan ahol addig életvitelszerűen élt.
Annak van egy folyamata!
Nem irtam kötelező gyerektartásról...
Az mióta számít lopásnak,ha az örökségből nem akar gyerektartást fizetni? Ha államilag megvolt előlegezve,akkor úgyis behajtják rajta. Persze ha volt hivvatalos bírósági végzés is erről. Ő téged nem meglopott,egyszerűen csak sz..rt rád.
Az viszont nem tiszta,hogy a testvér is egyenes ági rokon,akkor az örökség miért nem osztódik? Ezt nem értem.
13#
A kirakás az elhelyezés ELŐTT történt!!!
Feltettem egy kérdést, volt e bárkinek tapasztalata, ennyi (lett volna)....
14#
Az a sikkasztás, amikor vmit nem akarsz kifizetni - lenne rá pedig fedezet - ezért fogod és eltünteted a pénzt. Ezen felesleges lovagolni mert ezt már a rendőrségi nyomozás is megállapította, vádemelés előtt vagyunk.
14#
Az örökség osztódott - papiron, jogerős hagyatéki végzéssel.
De a másik örökös se kapta meg logikusan ha az egészet elsikkasztotta!
11#
Annyiban befolyásolhatja, hogy -az akkor még kiskorú - sérelmére követte el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!