Illetve azóta anyum bevallotta, hogy rossz módon ő akart uralkodni rajtam. Rajtam akkor már nem lehetett. Ott elszakadt a cérna bennem, hogy ő ezt már végképpen nem teheti meg.
jan. 26. 12:58
32/64 anonim válasza:
Nem a szüleim, hanem a Nagymamám. Kézzel, fakanállal, de fakanállal csak a combomra kaptam.
jan. 26. 14:06
33/64 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen, hogy szülő vagy nagyszülő. Mi az, hogy fakanállal csak a combodra kaptál?
Tudod mire való a fakanál? Főzésre!!!
Nem egy gyerek bármelyik testrészének az ütögetésére.
jan. 26. 14:13
34/64 anonim válasza:
Nézem itt a kommenteket és levagyok döbbenve. Ha rossz voltam nyilván kikaptam, ez miért ennyire meglepő egyeseknek? :D
jan. 26. 14:51
35/64 anonim válasza:
Engem sosem vertek. Akit rendszeresen vertek, annak valszeg szüksége lesz egy pszichoterápiára, hogy ezt kiheverje.
Ami nekem (és a tesóimnak) segített az az, hogy poénkodunk vele. Nyilván nem normális ezt tudjuk. Megemészteni soha nem fogjuk tudni.
Anyámat is agyonverte az anyja, később apánk. Amit tehetünk, hogy a gyerekeinkkel nem így viselkedünk.
jan. 26. 17:00
37/64 anonim válasza:
Várjatok! Szóval akit megver a szülője az traumatizálódik és a szülő rossz ember?
jan. 26. 17:50
38/64 anonim válasza:
Nem egy pofontól vagy egy seggre ütéstől lesz valaki rossz szülő, vagy a gyerek traumatizálódik.
De igen a folyamatos veréstől a gyerek traumatizálódni fog valamilyen úton módon. Amit lehet felnőttként még maga se tud pontosan, hogy miben más mint a többiek.
És igen aki sorozatosan veri a gyereket az egy szar szülő és rossz ember.
jan. 26. 18:15
39/64 anonim válasza:
18:15
Jólvan akkor :D
jan. 26. 19:27
40/64 anonim válasza:
#37 Igen, így van. Csak nem te is az "Engem is vertek, ezért én is verem a gyerekem" csoport népszerűtlen táborát erősíted? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!