Felnőtt gyerekek, van olyan téma vagy dolog, amit a szüleiteknek nem tudtok, nem mertek elmondani?
Pl sose mondtam el nekik hogy maszturbálok
26/f
Igen, lehetnek olyan témák is, amikre lehet mondani, hogy magánügy, vagy két emberre (egy párra) tartozik. Ez se egyértelmű, meg szerintem a legtöbb esetben egy szülő úgy gondolja, mindenhez köze van, én legalábbis ilyen szülők mellől jövök.
Valahogy úgy fognám meg a dolgot, hogy van-e olyan dolog vagy téma, ami semleges, vagy esetleg kicsit ciki, de egyértelmű, hogy egy barátodnak előbb mondod el (vagy alapból tudja is rólad), de a szüleidnek nem mondod el, titokként kezeled. Pl. "néha szívok"
5., ismerős...
- Mi volt a suliban?
- Semmi.
Fél évvel később:
- Anya képzeld...
- Hagyjál békén, nem érek rá!
2 évvel később:
- Mit rontottam el, hogy nem beszél velem a gyerek, nem oszt meg semmit?
Egyébként anyám azóta nem él, de egyik szülőm sem tudja pl., hogy fiatal koromban kinézett magának egy pedofil.
Anyám egy volt pasija a munkatársam lett. Egyszer rám írt facebookon és minden előzmény, rá utaló jel nélkül küldött magáról pucér képet, f4sz képet.
Letiltottam, a munkahelyen mások előtt mondtam neki hogy igazán kár volt elküldenie.
Nem is jött be dolgozni többet.
Anyámnak nem mondtam el jó ideig, cikinek éreztem. Pár évvel később találkoztunk ezzel a buz1val egy fürdőben. Megjegyezte anyám hogy nem is szokott neki köszönni. Akkor elmondtam.
Már rég nem beszélek a szüleimmel a magánéletemről. De ami mindig is tabu volt nálunk az a szextéma. Én sem vagyok kiváncsi a nemi életükre, és ők sem az enyémre.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!