Felnőtt gyerekek, van olyan téma vagy dolog, amit a szüleiteknek nem tudtok, nem mertek elmondani?
Ez a kérdés mintha nekem szólt volna. Van. Nem merem elmondani nekik hogy 11 éves korom óta durva öngyilkos gondolataim vannak. Csomószor vagdostam magam, meg eszméletlenre ittam magam (egyszer majdnem bele is haltam), ezekről nem tudnak. Hullámokban törnek rám az öngyilkos gondolatok, van hogy pár napig nincsenek, de aztán úgyis jön. És pont miattuk nem tettem eddig meg. A párom tud ezekről de a szüleimnek valamiért képtelen vagyok megnyílni!
27/n
Nincs olyan, amit ne mernék elmondani, pl. azok közül, amiket a kérdésben felsoroltál. Nyilván nem fognak semmi rosszat se csinálni, ha dohányzom, vagy felmondok, vagy ha bármilyen párkapcsolati problémám van.
De van olyan, amit nem osztok meg velük, meg másokkal sem. Ami túl személyes, pl. a szexuális életem. De nem velük nem merek beszélni erről, hanem nem illik, senkivel sem.
Dolgok, amiket nem mondtam el:
-Titkolom, hogy bi vagyok.
-A mentális problémáimról se tudnak, azt hiszik tök rendben vagyok ilyen szempontból
-Azt se tudják, hogy még sosem élveztem el a barátomtól, akivel hónapok óta együtt vgyunk
-Tini koromban rengeteget szexchateltem idegenekkel, erről sincs tudomásuk
-Remélem, hogy nem tudják, hogy van egy vibrátorom
-Amikor előző egyetemre jártam, rengetegszer nem jártam be órára és helyette másnaposan vergődtem az ágyban/ittam a haverjaimmal
-Azt, hogy mennyire zavar az instabil családi légkörünk, de úgy teszek, mintha nem zavarna és ők is úgy tesznek, mintha őket sem zavarná és mind tudjuk, hogy a másik tettet, de nem beszélünk róla
-Még mindig gyászolom mamám halálát és fogom is még éveken át. Jobb anyám volt, mint anyám (anya se szar anya, csak mamámhoz közelebb álltam) és nagyon hiányzik
-Párszor vagdostam magam
-Bármiféle szexuális fantáziáim
-Van egy játék, amit 4-5 évesen akartam, de a nővérem lebeszélt róla ezért sose mertem elmondani, hogy szeretném. Minden évben, kb 10 éven keresztül azt mondtam, hogy mindenem megvan, csak azért, mert féltem, hogy elítélik a vágyaimat
-szerettem volna megtanulni hangszeren játszani, de azt gondoltam, hogy túl bonyolult eset vagyok, nem lenne idő erre és idegesítené őket, most meg már nincs meg a motivációm
-gondolkozom rajta, hogy vega legyek, de mindenki annyira szereti a húst és a nővérem miatt a hús nem evésének annyira rossz itthon a megítélése, hogy lemondtam erről, míg különköltözöm
-néha csúnyán beszélek a kutyánkkal, ha nincs itthon más rajtam kívül és idegesít
-hallottam és láttam őket szexelni, míg nem váltak el
-láttam apám és anya apa utáni barátjának a farkát (mindkettőt zuhanyzás után, az elsőt kilestem ovis koromban, a 2. full véletlen, kopogás utáni benyitás során)
-nagyon idegesít, mikor anyám bármilyen elindulás előtt és érkezés után cigizik. Nem szólok neki, mert, egyrészt ez az ő rutinja, másrészt, ha veszekszem vele, cigizne, hogy megnyugodjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!