Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt gyerekek, van olyan...

Felnőtt gyerekek, van olyan téma vagy dolog, amit a szüleiteknek nem tudtok, nem mertek elmondani?

Figyelt kérdés
Titkoljátok, hogy dohányoztok, hogy abortuszotok volt, hogy felmondtak a munkahelyen nektek, hogy nem jön össze a gyerek a pároddal, hogy meleg vagy stb.?
2023. ápr. 3. 07:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Kiskamasz koromban kétszer is akart molesztálni pedofil, felnőtt családos férfi, nem ugyanaz a személy, hanem két különböző. Nem mertem szólni egyik szülőmnem sem, mert sosem volt meg az érzelmi biztonság érzetem, hogy bármivel fordulhatok hozzájuk. Emellett még rengeteg problémámról sem tudtam, de ez volt olyan, ami elégé durva dolog, és mindenképp tudnia kellene egy szülőnek, hogy meg tudja védeni a gyerekét.
2023. ápr. 3. 09:36
 12/34 anonim ***** válasza:
86%
Tudtam=tudtak
2023. ápr. 3. 09:36
 13/34 Metionin ***** válasza:
94%
Ma már inkább olyan van, amit egyszerűen nem akarok elmondani. Sajnos sosem volt meg az a bizalom, hogy bármit is elmondhassak otthon, vagy egyből én lettem leordítva vagy szartak rá. Elég hamar kialakult, hogy kb. mindenkire számíthatok, csak rájuk nem. A legdurvább, amiről nem tudtak, az a balesetem volt, elütöttek és sokáig jártam rehabra, hogy újra tudjak rendesen mozogni. Anyám utólag tudta meg és kiakadt, hogy miért nem szóltam neki azonnal. Csak azt felejtette el, hogy akkoriban épp közölte, hogy nem kíváncsi rám, nem akar látni stb. nem is értem, hogy gondolta, hogy akkor majd őt fogom keresni. Meg egyébként is visszásnak gondoltam volna, hogy ezek után jött volna be a kórházba előadni a nagy szülői áriát, hogy jaj a gyermekem stb. - hát nem. Szarni akart rám, hát oké, szarjon de akkor ne várja, hogy hozzá fordulok, ha bármi történik.
2023. ápr. 3. 10:40
 14/34 anonim ***** válasza:
99%

Ez a kérdés mintha nekem szólt volna. Van. Nem merem elmondani nekik hogy 11 éves korom óta durva öngyilkos gondolataim vannak. Csomószor vagdostam magam, meg eszméletlenre ittam magam (egyszer majdnem bele is haltam), ezekről nem tudnak. Hullámokban törnek rám az öngyilkos gondolatok, van hogy pár napig nincsenek, de aztán úgyis jön. És pont miattuk nem tettem eddig meg. A párom tud ezekről de a szüleimnek valamiért képtelen vagyok megnyílni!

27/n

2023. ápr. 3. 11:25
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Én a homoszexualitásomat (egész pontosan: bi) nem kötöttem az orrukra. Heterónak ismer mindenki. Mivel megy nővel is, sőt csak nővel voltam párkapcsolatban.
2023. ápr. 3. 11:34
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szeretnék férfiként női ruhát viselni.
2023. ápr. 3. 11:51
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, amit ne mernék elmondani, pl. azok közül, amiket a kérdésben felsoroltál. Nyilván nem fognak semmi rosszat se csinálni, ha dohányzom, vagy felmondok, vagy ha bármilyen párkapcsolati problémám van.

De van olyan, amit nem osztok meg velük, meg másokkal sem. Ami túl személyes, pl. a szexuális életem. De nem velük nem merek beszélni erről, hanem nem illik, senkivel sem.

2023. ápr. 3. 11:57
 18/34 anonim ***** válasza:
81%
visszaszoktam a cigire es azt nem mondtam meg el. majd egyszer ugyis ugy hozza az alkalom.
2023. ápr. 3. 12:10
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs amit ne mernék elmondani, olyan viszont van, amit nem akarok.
2023. ápr. 3. 12:20
 20/34 anonim ***** válasza:
98%

Dolgok, amiket nem mondtam el:

-Titkolom, hogy bi vagyok.

-A mentális problémáimról se tudnak, azt hiszik tök rendben vagyok ilyen szempontból

-Azt se tudják, hogy még sosem élveztem el a barátomtól, akivel hónapok óta együtt vgyunk

-Tini koromban rengeteget szexchateltem idegenekkel, erről sincs tudomásuk

-Remélem, hogy nem tudják, hogy van egy vibrátorom

-Amikor előző egyetemre jártam, rengetegszer nem jártam be órára és helyette másnaposan vergődtem az ágyban/ittam a haverjaimmal

-Azt, hogy mennyire zavar az instabil családi légkörünk, de úgy teszek, mintha nem zavarna és ők is úgy tesznek, mintha őket sem zavarná és mind tudjuk, hogy a másik tettet, de nem beszélünk róla

-Még mindig gyászolom mamám halálát és fogom is még éveken át. Jobb anyám volt, mint anyám (anya se szar anya, csak mamámhoz közelebb álltam) és nagyon hiányzik

-Párszor vagdostam magam

-Bármiféle szexuális fantáziáim

-Van egy játék, amit 4-5 évesen akartam, de a nővérem lebeszélt róla ezért sose mertem elmondani, hogy szeretném. Minden évben, kb 10 éven keresztül azt mondtam, hogy mindenem megvan, csak azért, mert féltem, hogy elítélik a vágyaimat

-szerettem volna megtanulni hangszeren játszani, de azt gondoltam, hogy túl bonyolult eset vagyok, nem lenne idő erre és idegesítené őket, most meg már nincs meg a motivációm

-gondolkozom rajta, hogy vega legyek, de mindenki annyira szereti a húst és a nővérem miatt a hús nem evésének annyira rossz itthon a megítélése, hogy lemondtam erről, míg különköltözöm

-néha csúnyán beszélek a kutyánkkal, ha nincs itthon más rajtam kívül és idegesít

-hallottam és láttam őket szexelni, míg nem váltak el

-láttam apám és anya apa utáni barátjának a farkát (mindkettőt zuhanyzás után, az elsőt kilestem ovis koromban, a 2. full véletlen, kopogás utáni benyitás során)

-nagyon idegesít, mikor anyám bármilyen elindulás előtt és érkezés után cigizik. Nem szólok neki, mert, egyrészt ez az ő rutinja, másrészt, ha veszekszem vele, cigizne, hogy megnyugodjon

2023. ápr. 3. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!