Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt gyerekek, van olyan...

Felnőtt gyerekek, van olyan téma vagy dolog, amit a szüleiteknek nem tudtok, nem mertek elmondani?

Figyelt kérdés
Titkoljátok, hogy dohányoztok, hogy abortuszotok volt, hogy felmondtak a munkahelyen nektek, hogy nem jön össze a gyerek a pároddal, hogy meleg vagy stb.?
2023. ápr. 3. 07:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt én sem mondtam el, hogy amúgy két kapura játszom, csak kb. két olyan ember van, akinek elmondtam, mert olyan a bizalom és slussz. Kb. 10 éves koromig volt bizalom, ami a tini kor előre haladtával villámsebességgel romlott, mert egyre erőszakosabban és nagyobb pofával harcoltam a saját akaratomért, mert láttam, hogy szép szóval, asszertíven nem megy. Pl. ha elmondtam valami olyat, ami nem emeli őt, pl. egy olyasmi dolgot, hogy kihívtak felelni, de hebegtem-habogtam és karó lett végül, akkor úgy elkezdett üvölteni, hogy ahhoz képest valamelyik X-men filmes Magneto üvöltés, ami gyerekkorában történt, az semmi. Arra a részre utalok, amikor a koncentrációs táborban behívták egy irodába, ott egyszer csak felüvöltött és minden szanaszét hullott. Nem tudom melyik rész volt, bocsi, de elég hatásosra sikerült és máig emlékszem rá.Ha egy elvetemült rajongó kisegít, megköszönöm. Ezek után hogy lehettem volna őszinte bármivel kapcsolatban is? Ha meg felhozom, hogy reagál, akkor meg pláne én vagyok a szaros seggű... Egy szigorlatom kapcsán is mondtam, hogy jó, hogy nem mondtam el, hogy nem sikerült megint csak, mert úgysem tudott volna rá kultúrált ember módjára reagálni. Na, azon ritka pillanatok egyike volt, amikor köpni-nyelni nem tudott.
2023. ápr. 3. 12:31
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy vagyok, mint itt többen is írták, nem hogy nem merem, de egyszerűen igényem nincs rá, hogy elmondjam. Nálunk is az volt, hogy anyám kb. szart bele, mi van velem, csak ne zavarjam a saját kis világában. Apám meg egy erőszakos, nárcisztikus szar ember volt, ő bármiért csak leüvöltött, így semmit nem tudtak rólam (barátnőm anyukájának előbb mondtam el bármit, és az anyai nagynénémnek, apai nagyimnak is.)

Most is így van, már negyven felett járok, de se családi dolgokról, se munkahelyváltásról, se férjem betegségéről nem beszélek nekik (lányomat 2 hétig az intenzíven kezelték, azt is utólag mondtam el, de azt is kár volt).

2023. ápr. 3. 13:33
 23/34 anonim ***** válasza:
94%
Bármi ami magánélet.
2023. ápr. 3. 14:36
 24/34 anonim ***** válasza:
91%

Olyan van, amit nem akarok.

Pl soha nem mondtuk, hogy gyereket akatunk, hová tervezünk nyaralni menni, most pl hogy házat akarunk venni...

2023. ápr. 3. 16:08
 25/34 anonim ***** válasza:
94%
7-es, ugyanez. Nálunk a “nem érek rá, mosogatok” volt a szólam.
2023. ápr. 3. 16:47
 26/34 anonim ***** válasza:
92%

- maszturbáció

- pszichikai drogfüggőség (fizikailag tiszta vagyok hónapok óta)

- próbáltam a cigit

- nagyjából sosem ott vagyok/ ott alszom ahol ők tudják

- milyen a baráti társaságom, milyen körökben mozgok

- a pasimról kb nulla információjuk van

- annó vagdostam magam

- rengeteget szorongtam, ezért fordultam alkoholhoz és gyógyszerekhez

- nem tudnak az emlékezetkiesős piálásaimról

- nem tudnak arról hogy a legjobb barátnőm elájult a 18. szülinapomon

Szinte semmit se tudnak. És már nem is akarom hogy bármit is tudjanak. Volt hogy betépve jöttem haza észre se vették. A hegeimet is látták, rá sem kérdeztek. Úgy élünk egymás mellett évek óta mint idegen emberek.

18/L

2023. ápr. 3. 17:07
 27/34 anonim ***** válasza:
97%

Sajnos vagy nem sajnos de elég sok mindenről nem tudnak. Nincs kifejezetten rossz kapcsolatunk csak mindig úgy éreztem hogy én nem érdeklem őket. Mindig a bátyámmal és a nővérem el voltak elfoglalva és én sose számítottam eléggé. Meg is lett az eredménye mert míg a testvéreimet szinte minden héten látják engem csak ünnepekkor.

De pár dolog amit nem mondtam el;

-megerőszakoltak

-rendszeresen vagdostam magam

-egyetemen alatt a stressztől 10 kgt fogytam

-mikor lesz a diplomaosztóm

-meglett a jogsim és vettem egy autót

-a legjobb barátom aki mostmár a párom egyáltalán nem ismerik (ő segített át minden nehéz időszakon)

-nem szeretnék gyereket

-a piálós estéimet

-hol dolgozom és pontosan mit tanulok (ezt mondjuk elmondtam csak sose jegyezték meg és mindig mást mondták helyette és egy idő után már nem ismételgettem)

A rossz dolgaimat nem osztottam meg velük. Amikor próbáltam jött a kioktatás hogy ezt nem így kéne csinálni/kezelni vagy pedig egyszerűen végighallgattak (ha végighallgattak) es utána beszéltek a saját problémáikról. De ezenkívül ha találkozunk el tudunk beszélgetni ha más nem az időjárásról

2023. ápr. 3. 17:35
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Fizumról soha nem beszélek (az utóbbi pár évben). Egyszerűen amíg elmondtam, mindig ellenem fordították. Ha átlag felett volt, akkor hű de jól megy nekem (oda se neki, hogy a tesóm a háromszorosát kereste mindig, nekik akkor is az enyém cseszte a csőrüket). Ha szar volt, akkor meg azért ment a szájtépés, hogy a végzettségeimmel miért csak ennyi.

Lecseréltük a kocsinkat, azt sem mondtam, csak amikor mentünk (egy évben kb. egyszer), akkor látták. Árat ott se mondtunk (és azt sem, hogy a férjem felnőtt lányától kaptuk).

2023. ápr. 3. 20:30
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális élettel kapcsoaltos dolgok.
2023. ápr. 3. 22:52
 30/34 anonim ***** válasza:
96%

Szexuális életem mindig tabu volt részemről (bár anyám kikutatta a vibrátorom is).

Amit nem mondtam el, hogy életem végéig gyűlölni fogom őket - leginkább anyámat-, hogy gyerek korom óta tudatosan tönkre tett. (Így nem tudja, hogy milyen pszichés gondjaim vannak ill. régen drogproblémáimról sem tudott.)

Apámtól annyit kérdeztem, mikor már nem állt le, hogy örökbefogadott unokát is szeretnéd?

De erre nem lesz szükség, mert kölcsönösen nem keressük egymást. Így már azt sem tudják, hol lakom...

2023. ápr. 4. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!