Mi volt a legjellemtelenebb dolog, amit a szüleitek tettek veletek?
- vertek (ugy,hogy tesomnak még foltok is lettek a testén )
- elmentem dolgozni és nem nyithattam saját számla számot mivel kiskorú voltam ezt a pénzt anyukámnak utalták el amit sosem kaptam meg tölük, voltakép megloptak és nem értik,hogy ezen miért vagyok kiakadva
- a barátomat nonstop fikázák mig egy másik testvérem ugy megverte a barátnöjét,hogy annak nyoma maradt - szerintük ez normális -.-
tehát igen az szüleim nem jó emberek és sokáig deppreszios voltam amikor láttam,hogy másnak milyen aranyos szülei vannak és ,hogy én abböl kimaradtam, de ez olyan dolog amin nem lehet változtattni :(
én biztos, ha lesz gyerekem mindennél jobban fogam szeretni,és soha nem leszek olyan mint az én szüleim
21L
#3: Nem érződik. Mem szép egy nem családtaghoz kötni a feltételt.
#1: Nem hiszem hogy igaz a sztori, de hipotetikusan: Jellemtelenség valakit lakhatással zsarolva párkapcsolatban tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!