Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legjellemtelenebb...

Mi volt a legjellemtelenebb dolog, amit a szüleitek tettek veletek?

Figyelt kérdés
Nekem vettek egy lakást úgy, hogy ők a haszonélvezők, mert szeretik a barátomat. Azt mondták, hogy a barátom jó gyerek és ha dobom, akkor nem használhatom a lakásukat.
2020. aug. 28. 07:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
37%
A szüleid nem azért vették a lakást hogy egyedül élj benne és bulizzál orrvérzésig, na meg fenn is tudnád tartani? Albérletbe nyilván azért van kiadva mert azzal is megy be nekik valami pénz tehát nem kell feleslegesen rezsit fizetni azt a kötelező minimumot sem ezzel. Ha az a feltételük hogy nem szakíthatsz a barátoddal azt mondjuk hülyeségnek tartom mert mi van ha összevesztek vagy már nem fogod szeretni? Ez a része hülyeség de az nem hogy egyedül lakj benne. Tudom hogy vágysz erre ismerős ez az érzés de tapasztalatból mondom egyedül baromi nehéz fenntartani egy lakást úgy hogy fizesd a rezsit, kajádat, meg egyéb dolgokat megvegyél, tisztítószerek, vegyi árúk, stb... Aztán a fűtése az még 40-50 ezer Ft MINIMUM!!! Keresel annyit egyáltalán hogy meg legyél egyedül és tudj is spórolni egy kicsit?
2020. aug. 28. 09:24
 22/34 anonim ***** válasza:
83%

Milyen ajándék az ilyen, amikhez feltételek vannak kötve és még utólag is arrébb tologatják a kapufát?

Kérdező! Tessék önállósodni és magadnak megteremteni a dolgaidat, már ha nem a szüleid elvárásai szerint akarsz a jövőben élni.

Az én sztorim hasonló, kimásztam belőle.

2020. aug. 28. 09:43
 23/34 anonim ***** válasza:
70%

Igenis jellemtelenség, most vagy vesznek NEKI egy lakást és akkor azt csinál vele/benne, amit akar, vagy vesznek MAGUKNAK egy lakást, és akkor lehet játszani mindenféle hülye játékot. Kérdező, most van tulajdonjogod egy lakásban, hát, nem biztos, hogy így be kéne költözni tényleg, csináljanak a lakásukkal, amit akarnak, én is csak néznék, hogy mit képzelnek, ez az én életem, még hogy lakás feltétele, hogy maradjak a pasimmal, hihetetlen.

A legjellemtelenebb? Apám vitt be egy reggel iskolába, én a kocsiban jöttem rá, hogy az asztalomon maradt egy füzet, vissza kéne érte menni. qva ideges lett, és amikor meglett a füzet és raktam be a táskámba, fejbe vágott, úgy, hogy nekiütődött a fejem az asztalnak, púp is lett rajta meg minden. Onnantól egész úton végig azt mondogatta, hogy jaj, de beverted a fejedet, te kis ügyetlen, máskor figyelj oda jobban. Mégis mi a francot gondolt, hogy teljesen hülye vagyok?? Harmadikos voltam, általános iskolás, pontosan tudtam, hogy ő vert fejbe. Amúgy is idegbeteg volt, de ezt konkrétan soha nem fogom neki elfelejteni. (Azóta sokat változott amúgy, de ilyesmiket nem lehet vele kibeszélni.)

2020. aug. 28. 09:55
 24/34 anonim ***** válasza:
44%
Wow, és akkor még én hittem azt, hogy szar szüleim voltak, amikor részegen vertek, nyilvánosan megaláztak, a hajamnál fogva húztak ki a boltból, szíjjal vertek az osztálytársaim előtt a saját szülinapomon és naponta megaláztak verbálisan.. De a te borzasztó sorsodhoz és szenvedésedhez képest ez semmi, kérdező, szégyellem is magam, hogy kiírtam :D
2020. aug. 28. 10:28
 25/34 anonim ***** válasza:
35%
24...jaj. Azt hiszem, itt a legjellemtelenebb a kérdező. A szülei meg jól tették, hogy nem akartak Lear király sorsára jutni, ez ezekből az információkból borítékolható lett volna, ha nem tesznek rá haszonélv.jogot.
2020. aug. 28. 10:32
 26/34 A kérdező kommentje:
De attól a lakástól nem tudok szabadulni, mert tulajdonos vagyok. A szüleim azért vették nekem a lakást, hogy ha családom lesz, legyen hol laknom. Eladni, visszaadni nem tudom, csak kötelességeim vannak vele szemben.
2020. aug. 28. 11:32
 27/34 anonim ***** válasza:
46%

Nem értem a problémát.

Azért vették neked a lakást,hogy ha családod lesz akkor beköltözhetsz.

Van egy barátod akivel be is költözhettek és családot alapíthattok.

Most akkor nem a jelenlegi barátoddal szeretnél családot vagy nem szeretnél családot?

Illetve ha bérbe van adva a lakás akkor milyen kötelezettségeid vannak?

2020. aug. 28. 12:38
 28/34 A kérdező kommentje:
Se a barátommal nem akarok együtt lenni, se családot nem akarok. A lakást csak akkor használhatom, ha van párom. Kötelezettség - bármi, ami a tulajdonost illeti.
2020. aug. 28. 12:41
 29/34 anonim ***** válasza:
68%

Eladhatod.

A többieknek meg gondolom csak albérletben láttak még lakást, fogalmuk sincs mit jelent a tulajdonos jogcím.

Anno a szülők nem közölték a feltételeket. Most pedig megszabták.

Add el haszonélvezettel féláron, vagy menj és verd ki az ablakokat, akkor elmegy a bérlő.

2020. aug. 28. 13:33
 30/34 anonim ***** válasza:
77%

Egyeseknek milyen savanyú a szőlő:D Nem értitek a lényeget.

Nekem az jött le, mintha nem is a kérdezőnek vették volna a lakást, hanem a pasijának.

2020. aug. 28. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!