Mindenképp szörnyű dolog megszakítani a kapcsolatot egy olyan vérszerinti anyával, aki ragaszkodna a találkozásokhoz?
Nem elkuldeni kell. Hanem beszelni vele es a gyerekkel is.
Igen az a neni szult teged. O a ver szerinti anyukad. Viszont nem akart tudott nevelni teged.
Igen en vagyok a verszerinti apukad.
De Kati az aki nevel teged es vigyazz rad ul az agyad mellet ha beteg vagy es nagyon szeret teged o szinten az anyukad
A gyerek mem hulye csak kicsi egyszeru mondatokkal de el kell mondani neki h mi a helyzet. Ki kicsoda a tortenetben.
Ez a te feladatod es nem a verszerinti anyjae !
Én nagyon végletesnek látom a szavazási lehetőségeket.
Ha ennyi idő eltelt már így, traumatikus lenne rögtön évi 1-re szűkíteni. A heti találkozás viszont sok.
Én megpróbálnám először havi 1-re szűkíteni.
Ha megy az angol, olvass amcsi fórumokat erről, ott elég gyakori, hogy a gyerek ismeri a vérszerinti szüleit is, és tartják a kapcsolatot.
A gyereknek pedig mondd el őszintén 1000x is, hogy ki kicsoda az életében.
4!
Valóban, törvény adta joga nincs hozza. De a gyereknek szüksége van rá. Normalos szülő pedig a gyerek érdékét nézi, nem azt, hogy neki magának mi a jó.
Nem értem, miért kéne megszüntetni a találkozókat. Mindkettő szereti a másikat, szsretnek együtt lenni, miért kéne ezt beszüntetni? Az, hogy jogilag nincs már köze a gyerekhez, tökmindegy.
Ha mondjuk a szomszéd néni, vagy bárki idegen látogatná rendszeresen, és imádnák egymást, akkor is meg akarnád szüntetni a találkozókat, azzyl a felkiáltással, hogy dehát semmi közük egymáshoz?
Az első jót írt, hogyan magyarázd meg a gyereknek.
"Nehezen fér meg a "nem akart nevelni, örökbeadott" azzal, hogy "folyton várja, hogy menjek". "
Nem, itt nagy tévedésben vagy, ez így egyértelmű. A gyerekneveles egy felelősségteljes "munka", kb 7/24 a gyerek korától függően, rengeteg nehézséggel, lemondással. Ettől még szereti a gyereket és ragaszkodik hozza a maga módján, csak a felelősségét nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!